Ghid în 5 paşi pentru obţinerea permisului de conducere auto. Pentru bihoreni

Prefectura Bihor a lansat un Ghid în 5 paşi pentru obţinerea permisului de conducere auto, documentul fiind realizat de grupul de lucru constituit pentru îmbunătăţirea serviciilor publice din judeţ.examinatori

Ghidul poate fi accesat pe site-ul Prefecturii Bihor.

Ghidul comunică, într-un mod accesibil, informaţia extrasă din legislaţie şi metodologiile existente în domeniu, constituind astfel o bună sursă de informare, fiind uşor de parcurs.

Documentul în format electronic se referă la cinci paşi: autoevaluarea, identificarea şcolii de şoferi, înscrierea, instruirea şi examinarea.

Fiecare pas, cu excepţia primului, are ataşate şi site-urile utile în aceste scopuri. Sunt oferite informaţii şi despre proba teoretică şi proba practică.

De asemenea, ghidul pentru obţinerea permisului de conducere mai pune la dispoziţie o listă cu datele de contact ale celor 43 de şcoli de şoferi din judeţ.

“Abordarea cu seriozitate a pregătirii teoretice şi practice şi ulterior, după obţinerea permisului, adoptarea unui condus preventiv pe şosea vor diminua numărul de victime în trafic”, subliniază reprezentaţii prefecturii Bihor.

 

CITEȘTE ȘI:

Tesla a devenit cea mai valoroasă companie auto la bursă!

Germania: suprataxă pentru mașinile poluante noi

Cum va fi sprijinită Autostrada Braşov – Bacău de autorităţile locale

Adaugati comentariu