FREE NOW
Home Transporturi FREE NOW estimează peste 250.000 de comenzi în noaptea de Revelion

FREE NOW estimează peste 250.000 de comenzi în noaptea de Revelion

FREE NOW, parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deținută de Daimler și BMW, se așteaptă, de Revelion, la o creștere cu 40% a numărului de curse comandate prin aplicație, comparativ cu perioada similară a anului 2018.

Potrivit reprezentanţilor companiei, FREE NOW va asigura bucureştenilor călătorii fără tarif dinamic în noaptea dintre ani.

“Istoric vorbind, în noaptea dintre ani prețurile practicate de aplicațiile de mobilitate cresc considerabil, însă noi continuăm să avem un preț corect, indiferent de perioada anului. Astfel, pe alte platforme costul unei curse poate ajunge, în intervalele orare cele mai active, indiferent de traseu, chiar și de până la opt ori mai mare față de nivelul normal. Pasagerii noștri vor putea călători și de Revelion fără tarif dinamic. În plus, pasagerii beneficiază de 50% discount pentru toate cursele achitate cu cardul, iar în același timp, șoferii vor primi cele mari bonusuri din an, fiind motivați suplimentar pentru a rămâne activi în această perioadă”, explică Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW.

Aplicația integrează atât taxi, cât și ridesharing, iar pasagerii beneficiază de curse gratuite folosind codul prima.cursa

Numai în acest an, peste un milion de români au călătorit cu Clever și FREE NOW. În total, 2019 va fi încheiat cu peste 30 de milioane de curse, cu 50% mai multe decât anul anterior, iar pentru 2020 compania estimează o creștere cel puțin similară.

Aplicația este disponibilă din decembrie în București și în alte 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia. Din 2020, noua aplicație va fi lansată și în alte orașe din România unde Clever are deja prezență.

FREE NOW face parte din grupul NOW rezultat din fuziunea serviciilor de mobilitate urbană ale BMW și Daimler. Celelalte verticale de business ale grupului, pe plan internațional, sunt SHARE NOW – serviciu de închiriere maşini direct de pe stradă, care permite clienţilor să închirieze şi să plătească pentru vehicule cu ajutorul smartphone-ului, oriunde și oricând, PARK NOW – serviciu de parcare digitală prin care utilizatorii pot găsi cele mai bune soluţii pentru parcare, pot rezerva un loc şi pot gestiona timpul de parcare, având inclusiv posibilitatea să plătească electronic pentru locul de parcare ocupat, CHARGE NOW – serviciu destinat șoferilor de mașini electrice care oferă localizare simplă și rapidă a punctelor de încărcare electrică și plată prin aplicație și REACH NOW – aplicație multimodală pentru servicii de transport.

FREE NOW a fost fondată sub numele de mytaxi, în iunie 2009, și a fost prima aplicație de taxi din lume care a stabilit o legătură directă între pasagerii și șoferii de taxi. În iulie 2019, aplicația mytaxi a devenit FREE NOW, parte dintr-o familie de branduri globale de mobilitate. Cu 14 milioane de pasageri și peste 100.000 de șoferi, FREE NOW este acum unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilitate urbană din Europa. Din februarie 2019, FREE NOW face parte din joint venture-ul dintre BMW și Daimler, și are astăzi o echipă de peste 700 de angajați care lucrează în 26 de birouri internaționale, furnizând servicii în peste 100 de orașe europene. Mai multe informații sunt disponibile la adresa: www.free-now.com

Clever a fost fondată în 2010 și este prima aplicație de e-hailling din România care permite plata curselor atât cash, cât și direct din aplicație, prin card bancar. Cu peste 1,5 milioane de pasageri și peste 30.000 de șoferi înregistrați, Clever a revoluționat mobilitatea urbană din România. Compania are peste 70 de angajați și este prezentă în 20 de orașe din țară.

În luna iunie 2017, Clever a intrat în grupul FREE NOW (anterior mytaxi).

 

CITEŞTE ŞI:

RCA 2020. Noul An vine cu tarife duble?

Primul tramvai fără șine este operațional

De Revelion, aglomeraţia din vama Nădlac II se mută la frontiera cu Bulgaria

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

navele de croazieră
Transporturi

Navele de croazieră de lux ale Europei emit oxizi de sulf ca 1 miliard de autovehicule. Studiu T&E

Poluarea produsă de navele de croazieră în jurul porturilor a depășit cu...

centru logistic regional
Transporturi

România, un potențial centru logistic regional. Opinie Gebrüder Weiss

Potrivit Gebrüder Weiss, România are potențial de a deveni un centru logistic...

trenul metropolitan
Transporturi

Trenul metropolitan din regiunea București – Ilfov va fi extins spre Scroviștea și Fundulea

Trenul metropolitan, care circulă în prezent doar pe ruta Gara de Nord...

trenuri electrice
Transporturi

România primește peste 52 mil. euro pentru achiziționarea a 37 de trenuri electrice

Peste 52 de milioane euro din Fondul european de dezvoltare regională vor...