Advertisement

ranger

FORD RANGER. Premieră PHEV

Ford va introduce tehnologia Plug-In Hybrid în segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii cu primul Ranger electrificat, disponibil de la începutul anului 2025.

Ford va oferi clienților o versiune Plug-In Hybrid a modelului său Ranger, capabilă să combine posibilitatea de a conduce electric cu versatilitatea tipică modelului și fiabilitatea pe care clienții au ajuns să o aprecieze la cel mai bine vândut pick-up din Europa. Producția primului Ranger Plug-in Hybrid începe la sfârșitul anului 2024, cu livrări către clienți la începutul anului 2025. Noul model va marca un pas înainte semnificativ pentru planurile Ford de a oferi o gamă completă de opțiuni de propulsie pentru clienții din segmentul pick- up-urilor de dimensiuni medii.

„Ranger Plug-in Hybrid va ajuta clienții să pășească într-un viitor electrificat, cu mai multă încredere și capacitate ca niciodată, menținând în același timp Ranger în fruntea inovației și a poziției de lider în segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

ranger

Ranger Plug-In Hybrid va livra cea mai mare valoare de cuplu din gamă, fiind propulsat de un motor Ford EcoBoost pe benzină de 2,3 litri, cuplat la un motor electric și un pachet de baterii, care îi permite să parcurgă în modul pur electric peste 45 de kilometri. Posibilitatea de exploatare într-un mod pur electric deschide noi posibilități pentru proprietarii de afaceri, localizați într-un număr tot mai mare în orașe cu zone restricționate pentru emisii reduse.

Capacitatea maximă de remorcare cu sistem de frânare a modelului Ranger Plug-In Hybrid este de 3.500 kg – la fel ca restul gamei Ranger. Ranger Plug-in Hybrid va oferi, de asemenea, Pro Power Onboard care permite clienților să-și alimenteze aparatele electrice pe un șantier de lucru sau într-un camping izolat, conectându-le la prizele de curent încorporate atât în benă, cât și în cabină. Asta înseamnă că generatoarele zgomotoase, voluminoase și grele pot fi lăsate acasă, lăsând mai mult spațiu în benă pentru alte echipamente.

ranger

Ranger Plug-In Hybrid este la fel de performant ca restul gamei în teren accidentat, dispune de moduri de rulare selectabile și funcții avansate de siguranță și asistență pentru șofer.

„Clienții noștri doresc vehicule electrificate care oferă performanțe ridicate și costuri de exploatare accesibile, fără a compromite ceea ce iubesc la pick-up-ul lor”, a declarat Kumar Galhotra, președintele Ford Blue. „Ranger Plug-In Hybrid propune cea mai bună soluție din ambele lumi și poate fi utilizat atât pentru muncă, cât și pentru distracție și familie. În plus, oferă clienților mobilitate EV cu emisii zero pentru călătorii scurte sau performanțe hibride care oferă capacități incredibile în teren accidentat, sarcină utilă și remorcare. Cu Pro Power Onboard, pentru prima dată, proprietarii de Ranger își pot alimenta cu ușurință atelierele de lucru și campingurile.”

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, octombrie 2023)

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Constructor desemnat pentru realizarea Variantei de Ocolire Buftea

Trafic închis pe o porțiune din DEx 12 Craiova-Piteşti, pentru racordarea tronsoanelor 2 și 3

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...

Transporter
Vehicule comerciale uşoare

Noul VW Transporter. Instrumentul perfect

Noul Transporter va fi lansat pe piața germană la începutul anului 2025,...

Farizon
Vehicule comerciale uşoare

Farizon intră pe piața din România

Grupul maghiar AutoWallis a anunțat că va reprezenta pe piața din România...

Mercedes-Benz
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Vans. Inteligente, interactive, confortabile

Mercedes-Benz Vans și-a înnoit familia de vehicule comerciale cu noile versiuni Vito...