Flote de scutere sau trotinete electrice pentru livrarea mâncării

Livrarea produselor alimentare este o afacere mare și în acest moment este în plină expansiune. Oamenii stau din ce în ce mai mult timp la serviciu și nu mai au timpul necesar sau chef pentru a petrece câteva ore în bucătărie. Din această cauză, domeniul livrării de mâncare se dezvoltă cu repeziciune și va continua să o facă încă câțiva ani buni de acum încolo.
Trotineta electrica


Dacă la început mâncarea comandată acasă sau la birou însemna în mare parte pizza, poate și din cauză că majoritatea restaurantelor nu făceau și livrări, în prezent situația s-a schimbat radical. Tot mai multe restaurante, indiferent de cât de mari sunt, au acum și opțiune de livrare acasă.

 

În mare parte acest fapt se datorează companiilor care au dezvoltat servicii și aplicații pentru livrări, deoarece unui restaurant îi este greu să intre și pe această nișă în regim propriu, ar însemna să angajeze câțiva oameni suplimentar, să le asigure vehicule pentru deplasarea la livrare, să facă demersurile necesare pentru a încasa banii de la clienți în afara restaurantului și multe asemenea care în general descurajează pe oricine să înceapă sa facă livrări.

 

Trotineta_2

Totuși, grație aplicațiilor dedicate de care aminteam anterior, în prezent orice restaurant, cât de mic ar fi, are posibilitatea să livreze mâncare doritorilor. Companiile care au încheiat contracte de livrare  cu restaurantele au colaboratori sau angajați care livrează mâncarea cu mașina, bicicleta, scuterul sau motocicleta.

 

Toate acestea funcționează, însă pentru a crește afacerea este nevoie de soluții noi. Livrarea cu mașina este un chin în traficul aglomerat din orașe, livrarea cu scuterul merge mult mai rapid însă pretul carburantului poate fi o problemă mare. La modă acum sunt livratorii pe bicicletă, care cel puțin teoretic, pentru a se deplasa nu consumă nimic. Așa este, însă când livrezi pe bicicletă nu poti străbate kilometri întregi fără să faci pauze destul de mare pentru odihnă, pur și simplu este imposibil să pedalezi 8-10 ore pe zi încontinuu.

 

Așadar, ce soluție mai avem pentru a dezvolta mai mult și mai rapid afacerile ce se bazează pe livrări?

 

Răspunsul ar fi unul foarte simplu, vehiculele electrice. Însă, dacă ne gândim la mașini electrice, este adevărat că vom economisi bani din exploatarea lor în comparație cu mașinile clasice, dar revenim la prima problemă expusă anterior, traficul aglomerat. Știm cu toții că atunci când comandăm ceva de mâncare nu vrem să așteptăm ore întregi până primim mâncarea.

 

În afara mașinilor electrice, soluția noastră ar fi scuterele si trotinetele electrice. Acestea pot ajuta livratorii să se deplaseze foarte rapid prin traficul aglomerat al orașelor, companiile să câștige mai mulți bani datorită economiei cu carburantul iar noi vom avea, măcar din acest punct de vedere, un oraș mai curat, pentru că emisiile de carbon ale acestor vehicule sunt zero.

Trotineta_3

 

Avantajele unei flote de trotinete si scutere electrice

 

  • costurile mult mai mici de întreținere în comparație cu alte vehicule;
  • costurile mult mai mici de exploatare;
  • câștigați timp prețios atunci când orașul este aglomerat;
  • manevrabilitate foarte ușoară în trafic;
  • duceți comanda rapid, astfel încât clientul va primi mâncarea caldă și într-un timp rezonabil;
  • trotinetele electrice sunt foarte ușor de strâns, astfel încât livratorul poate să o ia cu el la client.
  • livratorii vor depune mult mai puțin efort decât pe o trotinetă sau bicicletă normală, astfel încât vor putea livra perioade mai lungi de timp.

 

Brandul de trotinete și scutere electrice pe care vi-l propunem pentru noua dvs flotă de vehicule pentru livrări se numește RYDE, este un brand românesc cu produse realizate din componente de cea mai bună calitate. Este un brand care își dorește să schimbe în bine traficul și calitatea vieții în România.

 

Suntem foarte curioși să aflăm și parerile voastre despre flotele de vehicule electrice, credeți că sunt  o soluție bună de viitor care să merite să fie luată în considerare?

Adaugati comentariu