Flota Poliţiei din Caraş-Severin, reînnoită cu 7 autospeciale VW Polo

Un număr de 7 autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru a fi folosite în misiunile rutiere. Achiziţia a fost realizată în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne.flota-politiei-autospeciale-vw-polo-floteauto

Autospecialele sunt echipate cu motor pe benzină, având capacitatea de 1200 cmc şi 90 de cai putere, fiind prevăzute cu sisteme optico-acustice. Preţul a ajuns la 11.496 de euro cu TVA, fiind incluse dotările suplimentare, respectiv rampa de avertizare acustică şi optică, acumulator suplimentar, inscripţionare şi elemente speciale pentru instalarea echipamentelor de comunicaţii.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe cele 13 autospecialele intrate în dotarea Inspectoratului în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost dotat cu 3 autoturisme Dacia Duster, destinate muncii operative, iar la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 13 autoturisme Dacia Logan, inscripţionate, destinate structurilor de ordine publică.

De asemenea, în cursul anului 2015, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, i-au mai fost repartizate 19 autoturisme Dacia Logan şi un autoturism Dacia Duster toate neinscripţionate şi folosite în activităţile operative.

 

 

Adaugati comentariu