Flota Hidroelectrica „se înverzeşte” cu 20 de maşini electrice

SPEEH Hidroelectrica va achiziţiona un număr de 20 de autovehicule pur electrice prin intermediul programului Rabla Plus, se arată într-un anunţ al companiei publicat pe platforma SICAP.
autoturisme electrificate

Potrivit anunţului publicat pe platforma SICAP, valoarea contractului este de aproximativ 2,8 milioane de lei, acesta urmând să aibă o durată de 4 luni.

În criteriile de atribuire, preţul va avea o pondere de 75%, iar autonomia vehiculelor, de 25%.

Pentru a fi selectaţi, ofertanţiii trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani au livrat produse similare cu obiectul contractului, respectiv autoturisme, a căror valoare cumulată este de cel puţin 2,8 milioane de lei, fără TVA.

Cuantumul garanţiei de participare este de 2.793 lei, cu o valabilitate de 120 de zile de la data limită de depunere a ofertelor. „În cazul extinderii perioadei de valabilitate a ofertei, perioada de valabilitate a garanţiei de participare va fi prelungita corespunzator”, spune Hidroelectrica.

La rândul ei, garanţia de bună execuţie reprezintă 10 % din valoarea totală fără TVA a contractului, valabilitatea acesteia fiind cel puţin egală cu durata contractului, inclusiv perioada de garanţie acordată, urmând a se prelungi în mod corespunzător cu durata aferentă, în cazul prelungirii acestei durate.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 noiembrie 2019.

„Ofertanţii trebuie să îţi ia angajamentul că vor respecta termenele de livrare, inclusiv condiţiile de decontare conform programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic, finanţat din Fondul pentru Mediu”, subliniază Hidroelectrica.

Tot în luna noiembrie, Compania Hidroelectrica va organiza o licitaţie şi pentru achiziţia unui număr de 33 de utilitare, pentru care şi-a propus să plăteacă 5,8 milioane de lei (fără TVA).

 

CITEŞTE ŞI:

Test de mobilitate urbană. Cu ce ajungem mai repede la serviciu?

Autostrada Lugoj-Deva, pe lotul 3, rămâne închisă

Test cameră DVR Nextbase 412GW

 

Adaugati comentariu