Flotă de 54 de mașini de teren și 13 hibride pentru Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a lansat în SICAP licitația pentru achiziția unei flote de 54 de mașini de teren prin Programul Rabla Clasic și 13 autoturisme hybrid plug-in prin Rabla Plus.Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură

Potrivit anunțului de participare, constractul are o valoare totală de 6,4 milioane de lei, achiziția fiind împărțită în două loturi:

  • Lotul 1 – Furnizarea a 54 autovehicule de teren cu finanțare din bugetul național și prin accesarea Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020-2024, denumit generic Rabla Clasic. Valoarea estimată este de 4,75 milioane de lei, în criteriul de atribuire, componenta financiară (prețul) având o pondere de 90%, iar cea calitativă, de 10%.
  • Lotul 2 – Furnizarea a 13 autovehicule hybrid plug-in cu finanțare din bugetul național și prin accesarea Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, denumit generic Rabla Plus. Valoarea estimată este de 1,7 milioane de lei, în criteriul de atribuire, componenta financiară (prețul) având o pondere de 90%, iar cea calitativă, de 10%.

”În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, și oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a transmis Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 august 2022.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Continental dezvoltă un portofoliu larg de tehnologii pentru vehicule comerciale electrice

Din 25 iulie începe construcția secțiunii Zimbor – Poarta Sălajului, parte din Autostrada Transilvania

 

 

 

Adaugati comentariu