RAPPS își ”înverzește” parcul auto cu 11 hibride. Ce alte mașini mai cumpără

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) intenționează să achiziționeze prin licitație un număr de 11 mașini electrice hibride, o autoutilitară frigorifică și trei autoturisme cu motorizări clasice.RAPPS

Potrivit anunțului de participare publicat în SICAP, valoarea totală estimată a contractului este de 2,07 milioane de lei, achiziția fiind împărțită în patru loturi:

  • Lotul 1 – două autoturisme clasa C (medie) sedan, cu o capacitate de 5 locuri, pentru sediul central al instituției și sucursala „Victoria Cluj”. Valoarea estimată este de 193.320 lei fără TVA.
  • Lotul 2 – o autoutilitară frigorifică cu capacitate de 2 locuri, tractiune 4×2 pentru sediul central al instituției. Valoarea estimată este de 152.000 lei fără TVA.
  • Lotul 3 – 11 autoturisme electrice hibride, cu o capacitate de 5 locuri, pentru pentru sediul central instituției și sucursala din Sinaia. Valoarea estimată este de 1.627.500,00 lei fără TVA.
  • Lotul 4 – un autoturism clasa B (mică), cu o capacitate 5 locuri, cutie viteze automată, pentru sucursala „Triumf”. Valoarea estimată este de 100.000,00 lei fără TVA.

Pentru loturile 1,2 și 4, criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Pentru adjudecarea lotului 3, prețul are o pondere de 90%, iar termenul de livrare al produselor (calculat in zile calendaristice, de la momentul semnării contractului), de 10%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 29 august 2022.

Potrivit RAPPS, perioada de valabilitate a ofertelor este de 3 luni de zile de la termenul limită de depunere a acestora, iar oferta câştigătoare va fi stabilită într-un termen care să nu depăşească 60 zile lucrătoare.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Se pregătesc licitațiiile pentru cele 4 tronsoane ale Autostrăzii Sibiu – Făgăraş

CNAIR a aprobat Proiectul Tehnic al Autostrăzii Focşani – Bacău

 

 

 

Adaugati comentariu