Flota Aeroporturi Bucureşti va fi asigurată complet de Omniasig

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a decis, în urma licitaţiei organizate anul trecut, ca societatea Omniasig VIG să asigure RCA şi Casco cele 228 de vehicule aflate în parcul auto propriu.
Aeroporturi București

Valoarea contractului este de 5,15 milioane de lei, durata acestuia fiind de trei ani.

Numărul minim de vehicule pentru care se vor încheia poliţe RCA este de 228 unităţi/an, iar numărul maxim previzionat, având în vedere posibilele achiziţii pe durata acordului-cadru, este de 376 vehicule/an.

Pentru o perioadă de acoperire de 3 ani, numărul minim de poliţe RCA emise se estimează a fi de 684 unităţi, iar cel maxim, de 1.128 unităţi.

În ceea ce priveşte asigurarea CASCO, suma asigurată a fost stabilită pe baza valorii contabile a bunului asigurat la data cuprinderii în asigurare, aceasta fiind acoperită integral în cazul declarării daunei totale. Suma asigurată minimă anuală estimată este de 15 milioane de lei, iar cea maximă, de 74,6
milioane de lei.

Potrivit CN Aeroporturi Bucureşti, criteriul de atribuire a contractului a fost preţul, în condiţiile în care la licitaţie s-au prezentat doi ofertanţi.

 

CITEŞTE ŞI:

Test drive Volkswagen e-Crafter

Modificarea Legii RCA merge mai departe. Vin scumpirile?

Reducerea accizelor la carburanţi s-a transmis integral în preţ

 

Adaugati comentariu