Advertisement

Home Piaţa auto Auto rulate Finanţare pentru vehicule rulate

Finanţare pentru vehicule rulate

BCR Leasing şi CEFIN Trucks au lansat un produs de finanţare pentru achiziţia vehiculelor rulate cu o dobândă de 4,9% pentru finanţarea în euro, variabilă (EURIBOR la 3 luni inclus) sau 5,9% pentru finanţarea în lei.

Oferta se adresează persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate care nu îşi pot finanţa integral achiziţia din resurse proprii a unui autovehicul comercial rulat, cu masa maxims autorizată peste 3,5 tone. Clienţii pot beneficia de perioade de finanţare de până la 96 de luni şi de cote de asigurare preferenţiale, prin asigurători agreaţi.

„Parteneriatul dintre BCR Leasing şi CEFIN Trucks răspunde nevoilor de finanţare ale unui număr mare de întreprinzători mici si mijlocii, cu potenţial real de dezvoltare, cărora dorim să le oferim un acces confortabil la finanţare pe termen lung pentru vehicule comerciale rulate. Ştim că aceşti întreprinzători, activi în comert, industrie, transporturi, prin determinarea lor de a se menţine pe piaţă şi de a reuşi, asigură dinamismul atât de necesar economiei”, a declarat Bogdan Speteanu, director general BCR Leasing.

Volumele segmentului de piaţă în care se tranzacţionează vehiculele rulate este de aproape 3 de ori mai mare ca număr de unităţi decât segmentul vehiculelor comerciale noi. Segmentul camioanelor rulate (cu masa maximă autorizată mai mare de 16 tone) este în creştere cu 19% faţă de perioada similarş a anului trecut. Vehiculele grele înmatriculate în România sunt în principal capete tractor (peste 80%).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

SUV
Auto rulate

Te-ai hotărât să cumperi un SUV? Iată la ce trebuie să fii atent

Achiziționarea unui SUV din categoria premium poate părea un vis îndepărtat pentru...

leasing financiar
Leasing financiar

Aproape 47.000 de vehicule au fost finanțate, anul trecut, în leasing financiar

Finanțările noi de vehicule în leasing financiar au rămas pe creștere și...

eBCR Leasing
Leasing financiar

eBCR Leasing, prima soluție din România de leasing financiar pentru microîntreprinderi, disponibilă 100% online

BCR Leasing lansează eBCR Leasing, prima soluție din România de leasing financiar...