Final fericit în prima etapă a International Autotest Challenge 2017

Un piteștean, Mihai Șurubariu, un craiovean, Cristian Călugăru și un bucureștean, Cosmin Constantin Tiriplică, sunt cei care au dominat prima etapă a International Autotest Challenge 2017, încheiată duminică, 7 mai, la Colosseum Retail Park.Mihai Șurubariu a fost medaliat cu aur în clasamenul open, obținând și titlul de Cel mai bun timp al zilei, urmat, într-o luptă foarte strânsă și spectaculoasă, de Cristian Călugăru și Cosmin Tiriplică.

Într-o nouă formulă, mai modernă și mai spectaculoasă, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, a adus la start 69 de concurenți veniți din toată țara, cei care au oferit un spectacol total! 

Gazda concursului, Colosseum Retail Park, ne-a pus la dispoziție un spațiu foarte generos și ne-a oferit condiții excelente de concurs.

În urma unei competiții acerbe, cu diferențe de sutimi de secundă, au iesit învingători:

– la grupa Avansați, clasa 1, Florian Nițurad

– la grupa Avansați, clasa 2, Cosmin Constantin Tiriplică

– la grupa Avansați, clasa 3, Cristian Călugăru

– la grupa Avansați, clasa 4, Mihai Șurubariu

– la grupa Debutanți, clasa 1, Alexandru Olteanu

– la grupa Debutanți, clasa 2, Andrei Paul Anastasiu

– la grupa Femina, Laura Dobre

– la grupa Juniori, clasa 1, Andrei Nicolovici

– la grupa Juniori, clasa 2, Vlad Hancu

– la grupa Modificate, Mihai Alexandrescu

La echipe a ieșit învigătoare AMI RACING, urmată la doar câteva puncte de TOP GARAGE și INVER RACING TEAM.

Mulțumiri li se cuvin gazdei – Colosseum Retail Park -, Automobil Clubul Român, Autozone, Metabond, Syti Slot, Societății de Salvare București, piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră. 

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale bazate de fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile și viteza, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

Adaugati comentariu