FCA a reluat producţiei modelului 500L la uzina din Serbia

Fiat Chrysler Automobiles - FCA a reluat producţia la uzina sa de la Kragujevac (Serbia), unde activitatea a fost oprită la mijlocul lunii martie ca urmare a declanșării pandemiei de coronavirus.
FCA

“Astăzi am lucrat în mod normal, în schimburi de la 6:00 la 14:00 şi de la 14:00 la 22:00”, a declarat liderul sindicatului Nezavisnost de la uzina FCA din Kragujevac, citat de agenția Tanjug. Potrivit acestuia, aproximativ 2.000 de muncitori au revenit marţi în halele uzinei de la Kragujevac, cu o zi mai devreme, pentru a pregăti reluarea producţiei modelului 500L

Muncitorii încă nu au informații oficiale despre cât vor lucra în această vară, însă, de obicei, își iau concediul anual în august pentru a pleca în vacanță.

Fiat Chrysler Automobiles a suspendat activităţile de producţie la uzina de la Kragujevac în data de 16 martie, când a fost oprită producţia şi la uzinele din Italia şi Polonia, ca urmare a scăderii cererii pe fondul pandemiei de coronavirus. Atunci, grupul FCA a precizat că va profita de aceste opriri pentru a pune în practică revizuiri ale procedurilor de producţie şi de control al calităţii în beneficiul clienţilor şi a productivităţii globale.

FCA a înregistrat anul trecut o scădere cu 19% a profitului net, până la 2,7 miliarde de euro, pe fondul unei scăderi a vânzărilor de 2%, până la 108,18 miliarde de euro.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Câți deponenţi garantaţi sunt protejaţi integral de FGDB

Lista ţărilor pentru care nu se aplică intrarea în izolare sau carantină

Vama Borş 2, dintre România şi Ungaria, va fi deschisă până în luna septembrie

 

Adaugati comentariu