Falcon Electronics livrează sisteme de securitate pentru Renault Espace şi Kadjar

Compania românească Falcon Electronics a început livrarea de sisteme originale de alarmă către Grupul auto Renault, aceste sisteme urmând să echipeze modelele Renault Espace şi Kadjar.

Sistemele de alarmă au fost proiectate, testate şi verificate de Falcon Electronics, conform cerinţelor centrului de inginerie al Renault. Componentele sunt fabricate în China.

Început ca un parteneriat la nivel naţional, colaborarea Falcon – Dacia s-a extins, la acest moment Falcon acoperind 80% din necesarul de senzori de parcare pentru modelele Dacia la nivel european.

Renault-Kadjar - floteauto 101
Renault Kadjar

„Participăm la licitaţii cu sisteme de siguranţă şi pentru alte modele Renault. Ne mişcăm pe o piaţă foarte competitivă, concurând cu mari nume ale industriei din Franţa şi Italia”, a declarat Dan Cuţui, directorul şi fondatorul Falcon Electronics.

Pentru viitor, Falcon Electronics îşi propune să exploateze tehnologiile din sfera asset managementului prin crearea de sisteme de securitate care monitorizează starea autovehiculului şi oferă informaţii prin intermediul comunicaţiilor prin satelit. Informaţiile furnizate vor merge de la localizare până la imagini video ale maşinii. Potrivit companiei, dezvoltarea acestui nou segment de business va duce la creşterea cifrei de afaceri a Falcon, care anii trecuţi a fost în jurul valorii de 4,4 milioane de euro. În 2015, compania preconizează o creştere de peste 10%, ceea ce va duce cifra de afaceri la 5 milioane de euro.

Cu 20 de ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse aparţinând unor branduri precum Viper, Parrot, Sony, JVC, Cobra, Escort etc.

 

 

Adaugati comentariu