ENERGIZING COACH de la Mercedes-Benz are funcții noi

Pentru că rutele lungi pot induce oboseală și pot scădea concentrarea, nemții au dezvoltat noi funcții care să-i scape pe șoferi de durerile de spate și să-i mențină ”fresh”: iată noul pachet ENERGIZING COACH!
Mercedes-Benz Energising Coach floteauto.ro

Gata cu relaxarea! A sosit timpul să ne împrospătăm simțurile… stând pe scaun! Asta ne propun cele mai recente caracteristici cu care a fost înzestrată funcția ENERGIZING COACH de la Mercedes-Benz.

Funcția este parte a noului pachet ENERGIZING, care actualmente este în curs de implementare treptată pe toate modelele casei germane. Pentru început, Clasa A și recent împrospătata Clasă E l-au primit, însă în viitorul apropiat orice model va putea fi comandat cu noile funcții ale pachetului.

ENERGIZING COACH Mercedes-Benz floteauto.ro

”Șoferii care sunt în formă conduc mai atent”, spune Mercedes-Benz, care combină în noul program care durează 10 minute funcții ale climatizării, iluminării ambientale, sistemului de sunet și funcțiilor scaunului (masaj și încălzire / ventilație) pentru a ”trezi simțurile”. Nu trebuie decât să selectezi programul folosind display-ul central sau comenzile vocale, iar softul se va ocupa automat de toți parametrii.

Inteligența artificială analizează în primul rând datele legate de ruta aleasă (vremea, traficul, durata, etc.) și setările curente ale vehiculului, precum și informațiile oferite de camera de monitorizare a șoferului (starea fizică și mentală) și de dispozitivele portabile precum smartwatch și brățară fitness (calitatea somnului, puls, etc.), apoi alege un program de ”fitness” sau ”welness” perfect adaptat șoferului, sau îi propune acestuia o serie de recomandări de programe individuale.

ENERGIZING COACH și scaunele cu perne de aer

Puteți comanda noul pachet împreună cu scaunele ENERGIZING seat kinetics, care permit modificarea individuală a presiunii din pernele de aer pentru o poziție ortopedică perfectă. Practic, selectând funcția ENERGIZING, scaunele își modifică conformația cu numai câteva grade sau milimetri o dată la câteva minute, pentru a permite spatelui să se relaxeze, să nu ”anchilozeze” într-o anumită poziție. Astfel, mușchii se relaxează, oasele și articulațiile își schimbă poziția, iar șoferul rămâne permanent proaspăt și concentrat.

Adaugati comentariu