Cel mai ieftin BMW: iată cum arată

Costă numai 27.727 euro, dar ce îți oferă în schimb pentru suma asta? Am ”disecat” cel mai ieftin BMW nou și iată la ce concluzie am ajuns.
Cel mai ieftin BMW 118i floteauto.ro

Ai ghicit: vorbim despre Seria 1. Și, mai exact, despre versiunea 118i. Cât ”premium” ascunde cel mai ieftin BMW? Păi, sub capotă avem de-a face cu motorul turbo în 3 cilindri, pe benzină, de 1,5 litri, capabil să dezvolte 140 CP și un cuplu de 220 Nm între 1.480 și 4.600 rpm. Știu, este o arhitectură care îi face pe mulți să strâmbe din nas, dar țineți cont că vorbim despre trei cilindri mari, de 500 cmc, care asigură nu numai o dinamică bună, ci și un sound plăcut.

Cel mai ieftin BMW 118i floteauto.ro

Ei bine, pe BMW 118i, motorul accelerează până la 100 km/h în 8,5 s și atinge o viteză maximă de 213 km/h. Cum ți se pare pentru o versiune de bază?

Cel mai ieftin BMW: ce dotări îți oferă?

Dar pentru cei mai mulți clienți care plătesc aproape 28.000 de euro pentru a avea acces la zona premium, motorul nu reprezintă decât o mică parte din cerințe. Și mai importante sunt aspectul exterior și dotările interioare. Doar n-o să te afișezi cu un hatch premium insipid.

Cel mai ieftin BMW 118i floteauto.ro

Iar BMW îți dă posibilitatea să alegi între Alb Alpine și Negru (ambele nemetalizate) și îți încalță exemplarul cu un set de roți cu jante din aliaj ușor pe 16 inci. Micul eleron de deasupra lunetei vine din partea casei, iar difuzorul din bara spate este vopsit în culoarea caroseriei. Nu există proiectoare de ceață, iar farurile au tehnologie cu halogen.

Cel mai ieftin BMW 118i floteauto.ro

În habitaclu primești o tapițerie din stofă neagră, covorașe din velur, ornamente argintii mat, volan multifuncțional îmbrăcat în piele și cadrane de bord clasice. Are aer condiționat automat cu o singură zonă de confort. Bancheta are spătar fix, iar pilotul automat este simplu: pentru pilotul adaptiv trebuie să plătești în plus. Un mare plus este sistemul BMW ConnectedDrive, care accesează internetul prin intermediul unei cartele SIM și afișează conținutul pe ecranul de 8,8 inci al sistemului multimedia.

Adaugati comentariu