Advertisement

eBussy floteauto.ro
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare eBussy – cel mai modular vehicul comercial

eBussy – cel mai modular vehicul comercial

Compania germană ElectricBrands va scoate pe piață anul viitor van-ul eBussy, cel mai modular vehicul comercial ușor din lume.

Cât de des se lovesc companiile de problema indeciziei la achiziția flotei de utilitare: trebuie să acoperi dintr-o lovitură toate scenariile. O platformă te ajută să transporți marfă voluminoasă, fără, însă, a o proteja. Un van protejează marfa, dar restricționează volumul și forma obiectelor transportate. Iar cele două locuri de care dispune nu te ajută deloc la transportul echipei numeroase.

eBussy floteauto.ro

De anul viitor, însă, nu trebuie să-ți mai faci probleme: eBussy, ”fructul” germanilor de la ElectricBrands, promite să spulbere orice barieră legată de tipul caroseriei. Bazându-se pe principiul Lego, neamțul permite înlocuirea facilă a subansamblelor din zona posterioară, transformându-se rapid în orice tip de LCV își dorește proprietarul.

”Nu ai nevoie de unelte speciale, nu trebuie să fi lucrat la NASA, ci doar să primești puțin ajutor ca să muți modulele”, spune compania.

eBussy – detalii tehnice

Dacă în vara lui 2017, compania proiecta vehicule comerciale cu 3 roți, în decembrie 2018 a început lucrul la eBussy. Anul viitor, când va fi lansat pe piață, acesta va fi echipat cu panouri solare care, împreună cu bateriile de 30 kWh, vor asigura o autonomie de 600 km.

Pachetul standard, cu baterii de 10 kWh, împreună cu celulele fotovoltaice și frânarea regenerativă, va fi capabil să asigure o autonomie zilnică de până la 200 km!

https://youtu.be/47gWIfC00JM

Motoarele electrice antrenează ambele punți și însumează un cuplu maxim de 1.000 Nm. În funcție de structura de bază, greutatea fără suprastructuri este de 450-600 kg. Poți alege între 10 versiuni diferite de caroserie, cumpărând suprastructurile fie la început, fie pe pe parcurs.

Și, apropo de cumpărături, prețul de bază estimat al buburuzei va fi de 16.600 euro în versiunea pick-up, preț care ajunge la 28.800 euro în varianta Camper. Șasiul fără suprastructuri va costa 15.800 euro (TVA inclus).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...

Mercedes-Benz eSprinter
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Sprinter. Soluții versatile pentru o paletă largă de aplicații

Noul Mercedes-Benz eSprinter vine acum cu flexibilitate ridicată în ceea ce privește...

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...