Advertisement

dpd romania vanzari 2014 - floteauto 1
Home Miscellanea Business DPD România a înregistrat o creștere de 27% a volumului de livrări în 2014

DPD România a înregistrat o creștere de 27% a volumului de livrări în 2014

DPD România, parte a DPDgroup, a livrat anul trecut 4,8 milioane de colete, cu 27% mai mult decât în 2013. Creșterea volumelor s-a datorat în principal comerțului online și a fost în linie cu creșterea cifrei de afaceri și a profitului.

Anul 2014 a reprezentat pentru DPD România confirmarea trendului de creștere din anii anteriori, afacerile companiei situându-se anul trecut la o valoare de 75,5 milioane lei, cu 14% mai mult decât în 2013. De asemenea, DPD a înregistrat în 2014 profit de 3,7 milioane lei, în creștere cu 27% față de 2013.

dpd romania vanzari 2014 - floteauto 2Rezultatele vin să confirme dinamica de creștere a DPD din ultimii ani, principalele motoare de creștere din 2014 fiind noi servicii dedicate clienților B2C, soluțiile logistice integrate, comerțul online și creșterea portofoliului de clienți internaționali care au optat pentru serviciile pe care DPD le oferă în România. La acestea se adaugă siguranța operațională și financiară oferită de grupul DPD, lider european în curieratul rutier.

DPD a avut anul trecut rezultate foarte bune atât pe segmentul B2B, cât și B2C, cel din urmă reprezentând o pondere de 50% din business-ul companiei.

Pentru 2015 DPD estimează afaceri de peste 100 milioane lei, în creștere cu peste 30% față de 2014. Obiectivele ambițioase sunt susținute de planul investițional în valoare de 15 milioane de euro, demarat în 2014, care setează ca țintă pentru 2020 poziția de lider pe piața de curierat în zona Balcanilor.

dpd romania vanzari 2014 - floteauto”2014 a reprezentat un an cheie pentru dezvoltarea DPD la nivelul regiunii balcanice și un start bun pentru următorii 5 ani, în care DPD România urmează să joace un rol important în această regiune. Creșterile înregistrate anul trecut la nivel de venituri, volume și profit se datorează în primul rând sprijinului și suportului grupului DPD. Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare, ele reprezintă investițiile susținute din ultimii ani, dar și munca întregii echipe DPD România, de la echipa de management până la curierii din teren. Toate acestea s-au concretizat în ceea ce reprezintă DPD astăzi: o companie puternică, o echipă unită și rezultate foarte bune. Anul 2014 mă face să fiu încrezător în atingerea obiectivelor și viziunii GeoPost în regiune.Vom continua să inovăm și să creăm servicii cât mai convenabile și flexibile pentru clienți, devenind astfel parteneri de încredere ai acestora.“ declară Lucian Aldescu, CEO DPD România.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
BusinessTransporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 7% în primele 4 luni din 2024

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

afacerile
Business

Afacerile din comerțul cu autovehicule în creștere cu 5,5% în primele 4 luni

Afacerile din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor...

Volkswagen
BusinessIndustrie auto

Volkswagen redirecționează o treime din investițiile în mașini electrice către modelele diesel și pe benzină

Confruntați cu realitatea unei piețe electrice aflate în dificultate, producătorii își reajustează...

China
Business

Europenizarea mașinilor electrice din China

Creșterea taxelor vamale aplicate vehiculelor electrice din China ar putea redefini peisajul...