Dovezile înlocuitoare cu drept de circulaţie ale permisului de conducere, prelungite din oficiu

Procurorii vor prelungi, din oficiu, dovezile înlocuitoare cu drept de circulaţie ale permisului de conducere, fără a mai fi nevoie ca persoanele interesate să depună cereri de prelungire, a anunţat Minsietrul Public.Autostrada A2

„La nivelul parchetelor, în cauzele în care, anterior instituirii stării de urgenţă, prin ordonanţă a procurorului a fost disjunsă prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulaţie ale permisului de conducere, emise în temeiul art. 111 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, pentru limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu este necesar să depună cereri de prelungire. Din oficiu, procurorii vor emite ordonanţe de prelungire a acelor dovezi, pentru care anterior a fost dispusă o ordonanţă”, se arată într-un comunicat al Ministerului Public.

Ordonanţele de prelungire vor fi transmise pentru operare la unităţile de poliţie competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situaţie excepţională.

 

CITEŞTE ŞI:

Rabla 2020. Procedură modificată pentru radierea din circulaţie a vehiculului uzat

Brigada Rutieră Bucureşti suspendă relaţia cu publicul până pe 30 martie. Cum trebuie trimise solicitările

S-a prelungit perioada de valabilitate pentru permisele de conducere şi alte documente eliberate de DRPCIV

Adaugati comentariu