Două oferte pentru construcţia Variantei de ocolire Mihăileşti

CNAIR a primit două oferte pentru construcţia Variantei de ocolire Mihăileşti, contractul având o valoare estimată la 38,81 milioane de lei, fără TVA.
protocoale

„Joi, 24 septembrie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Construcţia Variantei de ocolire Mihăileşti – finalizare lucrări. Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi: Asocierea Kirlic Group SRL – Gecor Prod Construct 94 SRL, Viarom Construct. Valoarea estimată a contractului este de 38.809.192, 24 lei (fără TVA)”, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Construcţia va cuprinde următoarele lucrări: realizarea propriu-zisă a variantei de ocolire şi modernizarea străzii Potcoavei; amenajarea intersecţiilor existente în cadrul proiectului; varianta de ocolire – km 21+200 al DN 6 – intersecţie giratorie – km 24+800 al DN 6 – intersecţie giratorie Strada Potcoavei; realizare de intersecţii la nivel prin racordare simplă cu arc de cerc; realizarea de trotuare în intravilanul localităţii; asigurarea descărcării apelor meteorice prin realizarea de şanţuri betonaterig, ole carosabile, casiuri din beton, podeţe de „tip P2” si „tip D5”; realizare reţelei de iluminat public; lucrări de siguranţa circulaţiei; lucrări pentru protecţia mediului.

Durata contractului este de 12 luni ca perioada de execuţie a lucrărilor, respectiv de 60 de luni pentru perioada de garanţie a lucrărilor.

CNAIR precizează că durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

 

CITEȘTE ȘI:

Cod portocaliu de vreme rea, de sâmbătă până duminică dimineaţa

Cel mai aerodinamic portbagaj de plafon

Schema de ajutor de stat pentru companiile mari va fi lansată săptămâna viitoare

 

Adaugati comentariu