Advertisement
DKV Mobility
Home Administrare flote Carburanţi DKV Mobility lansează cardul de combustibil și servicii dedicat carburanților alternativi

DKV Mobility lansează cardul de combustibil și servicii dedicat carburanților alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, lansează Future Fuel Card – un card de carburanți și servicii dedicat combustibililor alternativi.

Cardul oferă o reducere națională de 2 eurocenți (0,02 EUR) brut pe litru/per kilogram (pt. hidrogen) pentru combustibili alternativi selectați pentru a echilibra cheltuielile de compensare cu CO2. „Prin lansarea Future Fuel Card, anticipăm o cerere mult mai mare pentru combustibili alternativi. Prin intermediul acestui card, dorim să sprijinim operatorii de flote în tranziția către mobilitatea durabilă, oferindu-le o soluție de aprovizionare dedicată care include compensarea emisiilor de carbon”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

Combustibilii selectați pentru Future Fuel Card sunt GNC (gaz natural), bioetanol, biodiesel, hidrogen și HVO/R33 (motorină sintetică sau semisintetică). Future Fuel Card va include compensarea carbonului prin promovarea proiectelor de compensare a emisiilor de carbon certificate gold standard prin myclimate, partener al DKV Mobility. Clienții DKV Mobility care utilizează Future Fuel Card pot accesa întreaga rețea de acceptare DKV Mobility, inclusiv toate serviciile relevante din toate țările. Cardul va fi disponibil inițial în Danemarca, Suedia și țările Benelux. Extinderea acestei oferte în alte țări este în pregătire.

În ansamblu, compania oferă acces la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~ 67.000 de stații de benzină convenționale, ~ 310.000 de puncte de încărcare EV și ~ 20.000 de stații de alimentare cu combustibil alternativ.

Sprijinirea trecerii la combustibili și tipuri de vehicule ecologice este în concordanță cu scopul corporativ al DKV Mobility: de a fi liderul tranziției către un viitor eficient și durabil al mobilității. DKV Mobility își propune să devină o companie pozitivă din punct de vedere climatic până în 2023 și să-și sprijine clienții în reducerea intensității carbonului flotelor lor cu 30% până în 2030, comparativ cu anul de bază 2019.

 

 

(Articol publicat în revista Flore Auto, septembrie 2022)

 

 

CITEȘTE ȘI:

Nokian Tyres va investi într-o fabrică greenfield în România, prima cu emisii zero de CO2 din industria anvelopelor

Hidrogenul – combustibil alternativ pentru UE

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Lukoil
Carburanţi

Benzinăria Lukoil de la Ciolpani a fost închisă temporar. ANPC ar fi descoperit ”furt” la pompă

Protecția Consumatorilor a amendat cu 55.000 de lei compania petrolieră Lukoil pentru...

combustibilul
Carburanţi

4 recomandări pentru a minimiza cheltuielile cu combustibilul

Un managementul eficient al flotei de utilitare ușoare constă în maximizarea economiei...

Prețurile petrolului
Carburanţi

Prețurile petrolului ar putea depăși 100 de dolari/baril în septembrie. Temeri pentru inflație

Prețurile petrolului ar putea atinge nivelul de 100 de dolari/baril în luna...

spații de servicii
CarburanţiInfrastructură

Două noi spații de servicii pe Autostrada A1, în zona localității Șagu

Începând cu această săptămână sunt funcționale încă două spații de servicii moderne...