Digitalizarea a ajuns și în stațiile ITP
stațiile ITP

Digitalizarea devine de la o zi la alta un proces esențial în dezvoltarea oricărui tip de afacere. Nevoia de digitalizare este inevitabilă și nu ocolește nici un domeniu. Mai nou, aceasta își face simțită prezența și în stațiile a căror activitate este realizarea de Inspecții Tehnice Periodice (ITP) pentru autoturisme.

Un astfel de serviciu, ce ține cont de nevoile clienților și aduce plusvaloare afacerilor pe această nișă, este platforma online de gestiune și alertare SOGA ITP, folosită deja de stații ITP din toată țara. Ce oferă o astfel de platformă?

Alertare SMS și e-mail

Alertarea prin SMS este un serviciu care ajută la creșterea calității comunicării dintre furnizorii de servicii și clienți. O demonstrează sistemul bancar, companiile de asigurări sau cele de telefonie mobilă, care folosesc deja de ani buni astfel de servicii.

Avantajele platformei de alertare SOGA sunt numeroase, dar una dintre cele mai importante este timpul economisit de inspectorii auto, care nu mai sunt nevoiți să apeleze clienții atunci când ITP-ul este pe punctul de a expira. Acest proces se transformă acum într-o alertare automată, prin intermediul unui simplu SMS de informare. Tot ce trebuie să facă inspectorul este să introducă datele autoturismului în platformă, iar de fiecare dată, înainte de expirarea ITP, șoferul va primi automat un SMS și/sau e-mail de alertare. Proprietarii autoturismelor scapă astfel de grija unor amenzi.

Perioada de trimitere a alertei poate fi setată în funcție de cerințele șoferilor. Trebuie menționat că SMS-urile achiziționate din platformă nu au termen de expirare, ele fiind valabile nelimitat, în baza unui abonament.

Gestionarea clienților

Pentru o evidență clară a bazei de date, platforma SOGA ajută stațiile ITP în gestionare simplă și corectă a clienților. Rapoartele detaliate oferite în baza informațiilor centralizate sunt de un real ajutor în vizualizarea numărului de clienți care se întorc, precum și în estimarea numărului de viitori clienți. Totodată scadențele, dar și alertele trimise automat pot fi vizualizate cu ușurință.

Securitatea datelor

Folosirea unei astfel de platforme elimină riscurile pierderii bazei de date. Datorită soluțiilor de back-up, stațiile ITP vor avea la dispoziție, tot timpul, o copie a informațiilor, pe care o pot folosi în cazul în care dispozitivul de pe care este accesată platforma ajunge să fie înlocuit, pierdut, furat sau deteriorat. La fel ca în orice domeniu, o relație de durată cu clienții are la bază comunicarea, stabilitatea și, mai ales, încredere. Prin intermediul serviciilor oferite, platforma SOGA se asigură că acești factori cheie sunt respectați.

Platforma poate fi testată gratuit și este adresată atât societăţilor care sunt autorizate să efectueze Inspecţii Tehnice Periodice şi / sau verificări Tahograf, cât și firmelor de asigurări de tip CASCO sau RCA.

Adaugati comentariu