Advertisement

Piese de origine Auto Italia floteauto.ro
Home Administrare flote Service Noul magazin online de piese de origine lansat de Auto Italia

Noul magazin online de piese de origine lansat de Auto Italia

Ai un autovehicul Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo sau Abarth? Atunci intră pe noul site, https://moparstore.autoitalia.ro, care aparține importatorului Auto Italia, pentru a comanda accesorii și piese de origine!

Magazinul de piese de origine este deja funcțional, iar Auto Italia spune că l-a lansat din dorința de a combate numărul mare de piese contrafăcute.

Piesele contrafăcute au, în majoritatea cazurilor, o tehnologie de fabricaţie neomologată de constructorul automobilului, folosesc în procesul de producție materiale de calitate inferioară celor originale, dar pot fi comercializate în ambalaje copiate identic cu cele ale piesei de origine. Piesele contrafăcute pot ceda după doar câţiva kilometri de rulare, iar ruperea unui pivot, a unei fuzete sau chiar a unei simple garnituri din cauciuc din angrenajul de frânare, duc adeseori la accidente de circulaţie cu urmări deosebit de grave.

Poți accesa aici magazinul de accesorii și piese de origine

Noul magazin online este un suport atât pentru cei care frecventează rețeaua autorizată, cât și pentru cei care au ales altă variantă de întreținere și reparații, dar care îşi doresc garanția păstrării în timp a performanțelor, a manevrabilităţii și a nivelului de confort al autovehiculului.

Piese de origine Auto Italia floteauto.ro

Auto Italia enumeră câteva beneficii pe care le aduce noul magazin:

  • Siguranţa calității pieselor provenite prin import direct de la producător, livrate cu certificat de calitate și garanție. Totodată pentru anumite categorii de produse, utilizatorii pot consulta instrucțiunile de montaj, înainte de achiziționarea produsului, în cadrul rubricii „Date Tehnice”.

 

  • Precizie în identificarea produsului dorit (de către specialiștii Auto Italia la solicitarea de consiliere) direct în Eper, programul producătorului Fiat Chrysler Automobile, util pentru cei care nu mai frecventează rețeaua autorizată, mai ales în cazul schimbărilor de cod produs.

 

  • Consiliere specializată din partea profesioniştilor cu peste 27 de ani de experienţă în mărcile din portofoliul propriu, care sunt la curent și cu toate tehnologiile și modificările impuse de constructor.

 

  • Securizarea costurilor corecte prin achiziționarea produselor direct de la reprezentantul oficial al producătorului, fără adaosurile suplimentare impuse de distribuitori .

 

  • Economie de timp prin acces la absolut toate piesele componente ale autovehiculelor, magazinul fiind conectat la depozitele Fiat Chrysler Automobile. Clientul primește un termen de livrare real și nu mai este nevoit să verifice disponibilităţile la diverşi alți furnizori (magazine, service-uri independente,  alte site-uri de vânzări online).

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

iluminare
Service

Cum ajung mașinile să fie din ce în ce mai scumpe din cauza sistemului de iluminare

Un sondaj recent al asociației franceze de reparații auto SRA (Sécurité et...

Mașinile electrice
AsigurăriService

Mașinile electrice sunt implicate mai rar în accidente, dar reparația costă mai mult. Studii

Este mai puțin probabil ca mașinile electrice să fie implicate într-o coliziune...

service
AsigurăriService

UNSAR: Aproximativ 79% dintre şoferii păgubiţi ar apela la un service în contract cu asigurătorii

Aproximativ 79% dintre şoferii români păgubiţi ar apela la un service care...

POSA
Service

POSA: Consiliul Concurenţei trebuie să depună eforturi pentru crearea unei pieţe concurenţiale pe segmentul reparaţiilor auto

Consiliul Concurenţei trebuie să depună eforturi pentru crearea unei pieţe concurenţiale pe...