Advertisement
Athlon
Home Finanţare Leasing operaţional Descopera avantajele inchirierii unei masini in sistem de leasing operational!

Descopera avantajele inchirierii unei masini in sistem de leasing operational!

Din ce in ce mai multe companii apeleaza astazi la servicii de inchirieri auto in sistem leasing operational. Acest tip de serviciu este deosebit de avantajos pentru ca prezinta beneficii pentru o gama larga de clienti.

Fie ca oferim ajutor unui antreprenor la inceput de drum sau colaboram cu mari companii, modelul nostru de business prezinta aceeasi eficienta si predictibilitate pentru orice client. Acest model este simplu: alege masina sau masinile de care ai nevoie, stabileste o perioada de timp pentru inchiriere si plateste o rata lunara fixa, ce acopera costurile intretinerii autovehiculelor.

Serviciul de leasing operational auto este conceput pentru cei ce doresc sa-si mareasca temporar flota auto, sau cei ce au nevoie de autovehicule pe o perioada mai lunga de timp, fara sa fie nevoie sa le achizitioneze. Atunci cand detii o firma exista multe responsabilitati ce tin de o buna organizare a acesteia. Acest serviciu va contribui la usurarea efortului tau si la gestionarea eficienta si sigura a businessului propriu. Regasesti mai jos o serie de atuuri imbatabile ce vor face ca afacerea ta sa mearga ca pe roti. Acestea sunt:

 • Predictibilitate financiara
 • Eficienta operationala
 • Cheltuieli reduse pe termen lung
 • Flexibilitate contractuala
 • Riscuri suportate de catre firma noastra
 • Flota auto moderna si sigura

Sistemul este special conceput pentru ca tu sa beneficiezi de un serviciu usor de implementat. Vei sti din primul moment care sunt cheltuielile necesare mentinerii si utilizarii flotei auto. Acest aspect genereaza predictibilitate in gestionarea cheltuielilor firmei tale. Rata fixa va fi calculata in functie de perioada contractuala aleasa. Cu cat mai lunga perioada, cu atat rata aferenta cheltuielilor lunare va fi mai mica pentru tine. In ceea ce priveste siguranta, dispunem de o flota de automobile de ultima generatie, cu sisteme de siguranta adaptate noilor reglementari europene. Alege EvoGo pentru un leasing operational auto eficient si sigur.

Serviciul de leasing operational auto reprezinta un castig pe termen lung pentru tine

Exista mai multe tipuri de servicii de inchirieri auto. In aceasta sectiune iti vom prezenta avantajele a doua dintre cele mai populare forme de inchiriere oferite:

– servicii de leasing operational

– servicii inchirieri auto pe termen lung

Ambele tipuri prezinta avantaje pentru firma ta, in functie de perioada contractuala aleasa.

Pentru serviciul de leasing operational trebuie sa optezi pentru o perioada de minim douasprezece luni, iar pentru inchirierea auto pe termen lung, poti incepe cu o perioada de minim trei luni de zile.  Ambele servicii functioneaza dupa acelasi model.

Vei regasi o pleiada de avantaje, ce speram ca te vor convinge sa faci cea mai chibzuita alegere. Spre deosebire de o firma ce ofera un leasing de tip financiar, caracteristicile serviciului oferit de EvoGo prezinta multiple beneficii. In majoritatea cazurilor, companiile aleg solutia eficienta, sigura si profitabila a modelului de leasing oferit de noi. Dupa ce platesti o rata lunara fixa calculata pentru o perioada de timp prestabilita, te poti bucura de avantajele oferite de acest sistem de inchirieri auto. Acesta reprezinta o forma de finantare  asemanatoare unei chirii.

Daca la finalul contractului nu vei mai avea nevoie de acest serviciu, automobilele vor fi returnate firmei noastre. Desigur, daca doresti o prelungire a colaborarii cu noi, vom renegocia si-ti vom oferi in continuare acest serviciu. Poti de asemenea, sa inlocuiesti orice masina inchiriata cu una noua. Toata flota de automobile este asigurata si administrata de firma de inchirieri auto. Nu trebuie sa-ti mai faci griji cu taxele, impozitele si reviziile automobilelor. Toate aceste necesitati, precum si altele sunt incluse in costul lunar de intretinere pe care tu il platesti. Iti externalizezi astfel serviciul de management auto unei firme competente, care actioneaza cu promptitudine.

Iti prezentam o lista de avantaje de care te poti bucura dupa ce apelezi la serviciul oferit de EvoGo:

 • Asigurarile RCA si CASCO platite la zi
 • Masina la schimb in cazul in care cea pe care o detii se defecteaza
 • Plata taxelor anuale
 • Realizarea reviziei anuale
 • Schimbarea la timp a anvelopelor
 • Rata lunara avantajoasa care acopera toate cheltuielile mentionate

Ceea ce oferim noi este un serviciu modern si cu multe beneficii pentru dezvoltarea afacerii tale. Nu mai trebuie sa cumperi masini noi si sa cheltui banii firmei tale pe revizii, taxe sau service. Toate aceste inconveniente vor fi indepartate, iar tu te vei putea ocupa de dezvoltarea afacerii tale. O firma care ofera doar leasing de tip financiar nu poate satisface decat asigurarea si finantarea serviciului.  Majoritatea firmelor prefera leasingul operational auto, tocmai pentru ca poate asigura un serviciu complet de management al flotei.

Alege sa inchirieri o masina pe termen lung, in cele mai avantajoase conditii

Cel de-al doilea serviciu oferit de noi, ce functioneaza pe acelasi model ca leasingul operational este inchirierea de masini pe termen lung. Singura diferenta este ca poti beneficia de flota pe o perioada mai scurta, incepand cu un minim de trei luni. Acest serviciu este binevenit daca afacerea ta are nevoie de ajutorul punctual al unei flote de autovehicule, largindu-ti parcul auto pe o perioada limitata. Oferim servicii adaptate atat persoanelor fizice, care doresc sa foloseasca o serie de automobile pe o perioada mai lunga de timp, cat si firmelor ce doresc inchirieri masini termen lung. Avantajul principal al acestui tip de serviciu este pretul mult mai redus, multumita inchirierii autovehiculelor pe o perioada indelungata.

Daca optezi pentru inchirierea pe termen lung a vehiculelor noastre, vei beneficia de aceleasi avantaje oferite de catre serviciul de leasing operational. Vei avea parte de predictibilitate financiara datorita ratei lunare fixe si nu va mai trebui sa investesti timp si bani in intretinerea masinilor. Acest lucru va fi lasat pe mana noastra. Un alt beneficiu este faptul ca la sfarsitul perioadei poti opta pentru prelungirea si renegocierea contractului, daca mai ai nevoie de flota auto. Iti vom face o oferta personalizata, care sigur te va multumi si speram ca te va fideliza. Nu ezita sa iei legatura cu noi pentru a afla mai multe detalii cu privire la oferta aceasta.

EvoGo reprezinta solutia ideala pentru un serviciu de inchirieri auto eficient

Alegand modelele de finantare propuse de noi, vei beneficia de servicii sigure si competente de la o companie cu experienta si prestigiu in acest domeniu. Iti poti optimiza foarte usor costurile cu achizitia, intretinerea sau revanzarea flotei. Dupa terminarea perioadei contractuale majoritatea clientilor opteaza pentru reinnoirea parcului auto, si eventuala plata a aceleiasi chirii. Un alt avantaj ce nu trebuie trecut cu vederea este redat de flota noastra auto variata. Multumita bunelor relatii avute cu dealer-ii auto ne permitem sa iti oferim o gama de automobile atractive si utile, la preturi accesibile. Aceste masini fac parte din toate clasele auto si cu siguranta te vor multumi in realizarea businessului personal.

Astfel, daca optezi pentru acest mod de finantare, vei avea parte de o cheltuiala fixa, pe termen lung. Afacerea ta va beneficia de predictibilitate si constanta, aspecte esentiale in gestionarea bugetului si dezvoltarea companiei. Avand o experienta vasta in domeniul inchirierilor auto, lucram cu o multitudine de clienti si companii, carora le oferim servicii optimizate conform nevoilor lor. Inchirierea si predarea masinilor se poate face in mai multe locatii din Bucuresti si imprejurimi pentru a le oferi clientilor un flux de lucru optim. Serviciile noastre profesionale au reusit sa multumeasca pana acum o gama variata de clienti. Dovada stau recenziile favorabile pe care le primim si rata ridicata de inchirieri. Suntem convinsi ca nu exista o formula mai simpla si mai eficienta pentru firma ta.

Trebuie doar sa ne contactezi si sa ne informezi cu privire la serviciul de inchiriat auto de care doresti sa beneficiezi. Ambele variante prezentate – atat leasingul operational auto, cat si inchirierea auto pe termen lung prezinta nenumarate avantaje pentru tine si firma ta. Vom stabili impreuna o solutie personalizata, astfel incat sa beneficiezi de cea mai avantajoasa optiune. Vei avea parte de un serviciu rapid si fara batai de cap.

Compania noastra iti va oferi o solutie simpla si avantajoasa pentru administrarea flotei tale auto. Lucram cu o clientela variata si avem multi ani de experienta in spate, astfel incat iti putem prezenta o oferta adaptata nevoilor firmei tale. Alege serviciile profesionale de leasing operational sau inchirieri auto termen lung oferite de EvoGo si lasa grijile administrarii flotei auto in seama noastra. Satisfactia ta reprezinta garantia unui serviciu de incredere si de calitate.

Serviciul de inchirieri auto in sistem leasing operational reprezinta cea mai buna varianta disponibila. Este benefic atat pentru reducerea cheltuielilor firmei tale, cat si pentru administrarea eficace a timpului si resurselor. Nu ezita si contacteaza-ne pentru a beneficia de toate avantajele prezentate. Suntem siguri ca iti vom putea indeplini toate cerintele. Lasa in seama noastra responsabilitatea pentru serviciile aferente flotei auto si concentreaza-te pe administrarea si dezvoltarea afacerii personale.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

Ayvens, noul brand care reunește ALD Automotive și LeasePlan sub o singură identitate

ALD Automotive I LeasePlan va avea un nou brand global de mobilitate,...

Business Lease
Leasing operaţional

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...