De la 1 iulie 2020, șoferii STB vor purta uniforme. Cât au costat

De la 1 iulie, călătorii din Capitală vor fi primiţi în mijloacele de transport de conducătorii auto îmbrăcaţi în uniforme. Fie că au sau nu sacou, în condiţiile unor temperaturi ridicate, șoferii STB vor purta în mod obligatoriu pantalon şi cămaşă cu mânecă lungă sau mânecă scurtă, iar - opţional - cravată ori eşarfă.șoferii STB

„În prezent, toate eforturile noastre sunt îndreptate spre transformarea fostei regii într-o companie eficientă şi mai apropiată de public şi dorim mai ales schimbarea mentalităţii pe un trend nou, proactiv, al unora dintre angajaţi care au rămas tributari vechilor obiceiuri. Am luat această decizie ca urmare a multor reclamaţii, anumiţi conducători şi manipulanţi de vehicule nu erau îmbrăcaţi adecvat, veneau cu şlapi, pantaloni scurţi, maiou. Începând cu 1 iulie, cine nu are uniformă nu intră pe traseu. Dar foarte mulţi şoferi sunt mândri de această investiţie şi poartă uniforma încă de când au primit-o”, spune directorul STB SA, Alexandru Hazem Kansou.

STB a comandat 14.700 de costume (din care 14.400 pentru bărbaţi şi 300 pentru femei), 19.200 de cămăşi bărbăteşti (cu mânecă scurtă şi cu mânecă lungă), 400 de cămăşi de damă (cu mânecă scurtă şi cu mânecă lungă) şi 4.900 de cravate şi eşarfe, printr-o investiţie în valoare totală de circa 3 milioane lei.

”După reorganizarea, din regie autonomă, în societate comercială, STB SA se află în plin proces de transformare, calitatea serviciilor oferite, precum şi propunerile şi sugestiile primite de la călători devenind prioritatea noii conduceri a societăţii. Purtarea uniformei face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei Capitalei şi al noii conduceri a STB SA, prin care dovedesc ataşamentul faţă de bucureşteni şi vizează creşterea calităţii serviciilor oferite în domeniul transportului public”, a menționat instituția.

 

CITEȘTE ȘI:

14 sectoare economice afectate de criza Covid-19. Industria auto, printre ele

Sumă record pentru autostrăzi la a doua rectificare bugetară

Ziua Mecanicilor Auto, sărbătorită alături de câștigătorul ”Românii au talent” 2020, Radu Palaniță

 

Adaugati comentariu