Advertisement
Poster Ziua Mecanicilor Auto floteauto.ro
Home Administrare flote Service Ziua Mecanicilor Auto, sărbătorită alături de câștigătorul ”Românii au talent” 2020, Radu Palaniță

Ziua Mecanicilor Auto, sărbătorită alături de câștigătorul ”Românii au talent” 2020, Radu Palaniță

De mâine, marcăm în calendar, în premieră în România, ZIUA MECANICILOR AUTO! Un omagiu adus pasiunii și dedicării cu care meseriașii din industria automotive au grijă, zi de zi, de siguranța și confortul celor  din spatele volanului. Aniversarea va fi marcată printr-un show special: Radu Palaniță, câștigătorul concursului „Românii au talent” 2020, dedică primul său concert colegilor săi de breaslă. Concertul va fi difuzat live, pe Facebook, pe 30 iunie, de la ora 20:00. Evenimentul ZIUA MECANICILOR AUTO este marcă înregistrată AD AUTO TOTAL.

AD AUTO TOTAL lansează în premieră în România ZIUA MECANICILOR AUTO, în semn de solidaritate, mulțumire și respect pentru meseriașii care se asigură că, în fiecare zi, șoferii conduc în siguranță: „Pentru dedicarea față de meserie și statornicia din spatele bancului de lucru, chiar și în lunile de carantină, pentru efortul lor de a se menține la zi cu noile tehnologii din domeniul automotive în constantă evoluție, marcăm de acum, cu speranță spre viitor, data de 30 iunie în calendar și le-o dedicăm lor” spune Gabriel Zane, Director Marketing, AD AUTO TOTAL. „Este o sărbătoare pe care vrem să o transformăm într-o tradiție și să o aniversăm de acum încolo în fiecare an. Este, într-un fel, și modalitatea noastră de a mulțumi întregii bresle pentru devotamentul cu care au rămas la posturi în lunile dificile pe care le-am traversat și le traversăm în continuare, asigurând mobilitatea tuturor. Dragi șoferi, profitați de această zi pentru a spune mecanicului vostru: Mulțumesc!”

Ziua Mecanicilor Auto – concert Radu Palaniță

După ce a câștigat inimile publicului în finala celui de-al zecelea sezon „Românii au talent”, mecanicului cu voce de aur Radu Palaniță i se mai împlinește un vis: primul său concert cu acte în regulă, alături de o trupă live (Joy Band), un eveniment special dedicat colegilor săi de breaslă. Show-ul, care va include cover-uri din repertoriile unor artiști de renume, va fi transmis pe Facebook dintr-un service auto din București.

Ziua Mecanicilor Auto - Radu Palaniță - floteauto.ro

Radu Palaniță: „Este primul meu concert, complet, cu band și mă bucur să cânt pentru și în cinstea branșei mele. Istoria mea cu zona de mecanică auto este relativ simplă: am preluat ștafeta de la tatăl meu care tot cu asta se ocupa. Îmi doresc din tot sufletul o carieră muzicală care sper să prindă aripi – pregătesc și o piesă proprie în viitor, vreau ca versurile să fie scrise de mine – însă până atunci voi merge în paralel cu cele două domenii. Meseria rămâne acolo, nu mi-o ia nimeni din mână. De ziua lor, le urez tuturor mecanicilor multă răbdare, în meseria asta chiar îți trebuie, multă precizie, înțelepciune și un sincer „La mulți ani”, cât mai sănătoși! Era nevoie de o zi a mecanicilor pentru o branșă așa de mare”.

Conform unui raport recent al Biroul Asiguratorilor de Autovehicule, în România erau înregistrate 12.660 de service-uri auto la finalul anului 2018.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia
Service

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate...

reparații auto
AsigurăriService

9 din 10 români vor publicarea unor prețuri de referință pe piața de reparații auto

9 din 10 români (93%) consideră că ar fi benefică publicarea anuală,...

Service

Calea către service-uri auto incluzive

Un studiu recent al celor de la Castrol identifică cinci pași cheie...

RAR
Service

RAR: Conflictele dintre clienți și service-urile auto, la masa negocierilor

Registrul Auto Român (RAR) a implementat o soluție rapidă de rezolvare a...