Advertisement

luxemburg
Home Piaţa auto Rent a car De ce să apelezi la un serviciu de închiriere mașini în București?

De ce să apelezi la un serviciu de închiriere mașini în București?

Locuiești în București și te-ai săturat să circuli cu mijloacele de transport în comun sau nu mai vrei să cari cumpărăturile pe jos? Indiferent de nevoia ta, există o soluție care te va ajuta să economisești timp, bani și îți va oferi confort. Utilizează serviciile de inchiriere auto Bucuresti și vei beneficia de mobilitate.

Închiriere mașini București – ce trebuie să faci?

Pentru a închiria o mașină este necesar să deții un permis de conducere valabil de minimum un an de zile și să ai 19 ani împliniți. Indicat este să verifici condițiile firmei de închirieri auto, deoarece unele companii pot solicita o vârstă de 21 de ani. Mai mult, s-ar putea să fii nevoit să depui o garanție. Însă nu toate companiile o solicită. Dacă nu găsești detaliile de care ai nevoie, contactează telefonic sau pe e-mail firma. O altă modalitate este de a te deplasa fizic la sediu. În acest caz poți face direct acolo rezervarea și poți pleca ulterior cu o mașină.

Cum poți utiliza mașina închiriată?

Vei putea utiliza o mașină închiriată așa cum ai nevoie. Dacă ești persoană juridică poți închiria o flotă de autovehicule pentru afacerea și angajații tăi. În scop personal, vei putea pleca cu mașina într-o vacanță fie pe teritoriul țării, fie în străinătate. Nu uita să întrebi dacă poți părăsi spațiul UE cu autoturismul. Unele persoane aleg să închirieze un autovehicul pentru a evita deplasările cu mijloacele de transport în comun, pentru a duce copiii la școală sau la grădiniță, pentru a merge la cumpărături sau pentru alte deplasări. Motivele pot fi numeroase. Important este să te simți tu confortabil și să economisești timp.

Ce este necesar să verifici?

Înainte de a rezerva mașina, asigură-te că vei colabora cu o firmă de încredere. Pentru a fi convins că vei beneficia de servicii de calitate, nu uita să verifici următoarele detalii:

  • care este experiența firmei de închiriere masini;
  • ce portofoliu de clienți deține;
  • care este parcul auto;
  • ce vechime au autoturismele și care este numărul de km parcurși;
  • ce oferte sunt disponibile pentru asigurarea obligatorie și cea facultativă;
  • dacă ai de plată tarife suplimentare;
  • care este politica companiei;
  • lista de prețuri.

Modele de mașini

Parcul auto deținut de o companie de închirieri auto poate fi diversificat. Vei avea la dispoziție varianta închirierii unei mașini mici și compacte, a unei mașini de teren așa cum este Jeep-ul, a unei mașini de lux, a unei mașini electrice sau hibride. Totul ține de preferința ta. Dacă îți dorești să mergi cu o anumită marcă, nu uita să verifici prețul. Acesta poate să difere de la o mașină la alta. Se ține cont de marca și modelul autoturismului, de opțiunile incluse și de perioada de închiriere.

Servicii adiționale

Unele companii de închirieri auto îți pot pune la dispoziție anumite servicii suplimentare, cum ar fi: posibilitatea închirierii unei mașini cu un scaun de copil, pachet de iarnă, servicii de asistență rutieră, servicii de tractare, un prim șofer adițional gratuit, km nelimitați, oferte personalizate în funcție de vechimea ta ca și client, puncte de fidelizare, șofer.

Cu ce firmă de închiriere mașini poți colabora?

Indicat este să alegi colaborarea cu o companie de închirieri auto care deține experiență în domeniu. Mai mult, respectiva firmă trebuie să fie flexibilă și adaptată pe nevoile tale. Serviciile oferite trebuie să fie de calitate și să ai parte de transparență. Nu uita, vei plăti pentru a te bucură de aceste servicii. Alege doar ce este potrivit pentru tine. Pe site-ul de rent a car pricecarz.com vei găși toate informațiile de care ai nevoie și vei putea colabora cu un partener de încredere.

Date de contact:

E-mail: reservations@pricecarz.com

Telefon: +40751934934

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

car sharing
Car sharingRent a car

Vrei să faci car sharing? Află cum trebuie să te pregătești pentru a câștiga bani

Serviciile de car sharing și-au făcut loc și pe piața din România,...

Rent a car

Spotawheel și carVertical – un parteneriat care oferă transparență totală pe piața mașinilor rulate din România

Spotawheel, cel mai mare dealer de auto rulate din România, și carVertical,...

închirieri de mașini
Rent a car

Mai mult de jumătate dintre site-urile brokerilor de închirieri de mașini încalcă legislația UE

Comisia Europeană și autoritățile naționale de protecție a consumatorilor au publicat rezultatele...

Închirieri mașini
Rent a car

Închirieri mașini în București: un serviciu la îndemâna oricui

În contextul în care toată lumea dorește să fie independentă și să...