De ce să alegi reţeaua de service-uri auto AD Garage?

Toate service-urile îţi vor spune avantajele lor pe care le poţi vedea la prima vizită. Dar ce se află în spatele lor? Alegi AD Garage pentru că, în afara profesionalismului, întreaga reţea are în spate cel mai mare distribuitor de piese auto din România – AD Auto Total.de-ce-sa-alegi-reteaua-de-service-uri-auto-ad-garage-floteauto

Cu ce te ajută asta? În primul rând, este vorba despre disponibilitatea pieselor. Cu peste 300 de parteneri, mărci renumite la nivel internaţional, AD Auto Total îţi furnizează calitatea şi înalta performanţă a produselor.

Reţeaua de distribuţie AD Auto Total a ajuns la performanţa de a puncta 8 livrări pe zi în zonele urbane şi în depozitele locale şi 2 livrări pe zi în zonele rurale îndepărtate. Cu 200.000 de produse constant pe stoc, 400 de autovehicule, 8 livrări pe zi, piesa de care are nevoie maşina ta ajunge în service imediat, fie că ai nevoie de una originală sau aftermarket.

de-ce-sa-alegi-reteaua-de-service-uri-auto-ad-garage-floteautoAD Auto Total are două depozite în Bucureşti de peste 20.000 de metri pătraţi şi 67 de depozite regionale care însumează peste 60.000 de metri pătraţi. Orice piese, accesorii, anvelope, jante, scule şi utilaje îţi vor fi livrate în cel mai scurt timp.

Sistemul de flote AD Auto Total (SIF) este singura platformă on-line dedicată societăţilor de leasing operaţional, proprietarilor de flote, transportatorilor de mărfuri şi persoane, instituţiilor private şi de stat.

Prin SIF se poate accesa reţeaua de service-uri special create pentru nevoile tale. Aşadar, când alegi AD Garage, primeşti dublu profesionalism şi rapiditate împreună cu AD Auto Total.

 

(Articol publicat în revista FloteAuto, septembrie 2015)

Adaugati comentariu