Curtea de Conturi își cumpără autoturism de 90.000 euro. Pentru delegații oficiale

Curtea de Conturi intenționează să achiziționeze un autoturism de 90.000 euro, cu 6+1 locuri destinat transportului delegatiilor oficiale, se arată într-un anunț de participare la licitație publicat în SEAP.
Curtea de Conturi

Valoarea estimată a autoturismului este de 454.575 de lei (aproximativ 90.000 de euro), fără TVA.

În criteriul de atribuire a contractului, componenta financiară (prețul) are o pondere de 89%, iar cea tehnică, de 20%.

Pentru a putea participa la licitație, ”operatorul economic trebuie să prezinte informații privind experiența similară. Lista privind furnizarea de produse similare, în ultimele 36 de luni. În scopul neîngrădirii accesului la procedură a niciunui operator economic, autoritatea contractantă nu impune un anumit prag valoric al acestui indicator”.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 februarie 2022.

Curtea de Conturi a mai arătat că, în cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă va solicita noi propuneri financiare (tot prin intermediul SEAP), şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică.

 

CITEȘTE ȘI:

Roadhill Automotive va prelua unele activități ale Colina Motors

Cresc amenzile de circulație. Pentru depășire sau neacordare de prioritate se poate ajunge și la 2.900 lei

 

 

Adaugati comentariu