Roadhill Automotive va prelua unele activități ale Colina Motors

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Roadhill Automotive intenționează să preia activitatea de comercializare cu amănuntul de autoturisme și autoutilitare ușoare și linia de service pentru autoturisme și autoutilitare operate, în prezent, de Colina Motors, a anunțat joi instituția.Roadhill Automotive

Roadhill Automotive comercializează cu amănuntul autoturisme și autoutilitare ușoare (sub 3,5 tone)
marca Ford, deține și operează o linie de service multi-marcă pentru autoturisme și autoutilitare ușoare în zona București-Ilfov și comercializează autoturisme și autoutilitare ușoare second-hand.

Grupul Semha, din care face parte Roadhill, deține în România mai multe societăți, ce activează în domenii de activitate variante, cum ar fi: Aviroms Rent-a-car SRL (închiriere autovehicule), Metropolitan Leasing SRL, Metro Imobiliare Development SRL, Total Asset Management SRL, BR Assets Development SRL (închiriere imobile), Massiv Forest Products SRL (producerea și comercializarea produselor din lemn), A.J. Realty International Development SRL (producerea si comercializarea cerealelor).

Colina Motors este dealer autorizat în România pentru mărcile Ford și Hyundai și deține o unitate service în zona București-Ilfov.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată Consiliul Concurenței.

 

CITEȘTE ȘI:

Cresc amenzile de circulație. Pentru depășire sau neacordare de prioritate se poate ajunge și la 2.900 lei

Licitaţia pentru sectorul Margina – Holdea din autostrada Lugoj – Deva poate continua

 

Adaugati comentariu