Advertisement

Home Piaţa auto Flotă verde Curiera vinde 10% din afacere pentru achiziția de mașini electrice și dezvoltarea platformei

Curiera vinde 10% din afacere pentru achiziția de mașini electrice și dezvoltarea platformei

Curiera, business de curierat electric cu activitate în București și Ilfov, anunță că vrea să vândă 10% din afacere pentru 300.000 de euro. Banii ar fi utilizați pentru dezvoltarea business-ului, prin achiziția de mașini electrice și prin optimizarea platformei.

Curiera este o companie de curierat care operează la nivel național. Are o rețea extinsă, care acoperă multiple zone și operează cu eficiență, asigurându-se că pachetele ajung la destinație în condiții optime. În București și Ilfov livrează cu flota proprie 100% electrică. Despre decizia de a înfiinţa acest business, Silvia Duță, fondatoare și CEO al afacerii, spune că ideea a pornit de la o necesitate din piață.

Conform firmei, compania a ajuns la 3.000 de clienți activi, are 33 de angajați și o flotă de 20 de mașini electrice. De asemenea, afacerea cunoaște o creștere lunară a comenzilor și a cifrei de afaceri de 10%.

Până în prezent, în Curiera s-au investit 430.000 de euro, din care 200.000 de euro au fost investiți de către Silvia Duță. Alți ntreprenorii care au investit sunt Alexandru Gubrei, fondator Doctor în Uniformă, Mircea Căpățînă, co-fondator Smartbill și Romeo Iacob, co-fondator Smart ID. Curiera este în prezent evaluată la 3 milioane de euro, potrivit reprezentanților firmei.

“Cu toate că piața de curierat este una competitivă și dinamică, există multe perspective de creștere”, transmit reprezentanții firmei. Silvia Duță și-a propus să folosească investiția pentru a extinde flota de curierat cu 20 de mașini electrice, pentru dezvoltarea și optimizarea platformei de curierat și pentru achiziția de echipamente tehnologice inovative (baterii externe, bandă de sortare).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Administrare floteFlotă verde

Cum a redus HP emisiile de CO2 și costurile flotei

Adoptarea vehiculelor hibride, reducerea numărului de furnizori și dimensionarea corectă a flotei...

Înverzirea flotelor corporative
Flotă verdeJuridic

Înverzirea flotelor corporative. Consultarea europeană se apropie de final

Deschisă în februarie 2023, consultarea publică a Comisiei Europene privind ecologizarea flotelor...

acea
Flotă verdeIndustrie auto

ACEA, despre taxarea importurilor din China: Concurența sănătoasă stimulează inovația și alegerea consumatorilor

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a luat act de faptul că...

Flotă verde

IVECO lansează oficial, în România, eDaily, platforma complet electrică pentru autoutilitare mici

IVECO anunță lansarea pe piața din România a vehiculului complet electric IVECO...