Cum să iei cea mai bună decizie pentru gestionarea flotei auto

Pentru un profesionist în domeniul transporturilor, dar şi pentru orice altă companie, alegerea unui sistem pentru gestionarea flotelor este o decizie care se cântăreşte greu. Va avea impact asupra activităţii societăţii tale pe termen lung. De la şoferi la întreţinere, siguranţă şi eficienţă, trebuie să iei în calcul un număr de factori care îţi pot afecta profitul, deci este important să ştii tot timpul unde se află flota ta.

O investiţie în software îşi va justifica valoarea în timp.

Ca să iei o decizie corectă, evaluează în primul rând nevoile reale ale companiei. Defineşte şi analizează principalele funcţionalităţi ale sistemului care urmează să fie instalat.

Ordinea paşilor pe care orice decision-maker avizat ar trebui să o urmeze:

– Să înţeleagă provocările unei gestionări optimizate a flotei

– Să se familiarizeze cu diferitele soluţii de gestionare a pieţei

– Să afle cum să consulte piaţa, să compare software-ul şi să aleaga o soluţie

– Să conducă proiectului pentru implementarea unui sistem de management al flotei

…sau, mai simplu, să consulte, avantajele oferite de AD GARAGE Sistem Flote Auto (SIF). SIF, un produs Ad Auto Total, permite utilizatorului administrarea profesionistă a flotei, eficientizarea programului de utilizare a vehiculelor, optimizarea cheltuielilor şi consultanţă, soluţii şi suport tehnic în timp real, prin call-center dedicat şi suport tehnic pe mail. Sistemul face legătura cu una dintre cele mai mari şi mai bune reţele de service-uri din România, AD GARAGE (129 de service-uri doar în România) sau oriunde în Europa. Pentru ca acest sistem să fie unul functional, s-a investit enorm atât în pregătirea oamenilor cât şi în infrastructură. Fiecare mecanic din reţeaua de service-uri AD Garage se specializează permanent în diagnoză computerizată, pentru a aborda corect toate mărcile şi modelele auto existente pe piaţă. Administratorii flotelor pot urmării în SIF activitatea vehiculelor, cheltuielile pentru piese şi reparaţii, fiecare client având preturi prefentiale pentru componente.

SIF plusează prin îmbunătăţirea Serviciului Clienţi, controlul asupra şoferilor şi anticiparea situaţiilor de criză. Prin ultilizarea acestui sistem, companiile pot determina timpul de sosire cu o precizie mai mare. Ceea ce înseamnă creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor şi creşteri viitoare (în volum de business şi venituri). Sistemul coerent de management al flotei permite evaluarea comportamentului pe drum al şoferilor şi stabilirea unor termeni avizaţi pentru a le impune acestora un stil de conducere în condiţii de siguranţă, dar în acelaşi timp economic şi relaxat. Pe drum, oricând poate apărea o criză care să pună şoferii sau vehiculele în pericol. Monitorizarea prin SIF oferă posibilitatea observării constante a întregii flote.

 

 

 

Adaugati comentariu