Credite pentru investiţii în produse româneşti

Banca Transilvania acordă credite cu dobândă preferenţială şi comisioane cu discount întreprinderilor mici şi mijlocii care investesc în produse şi servicii româneşti pentru creşterea afacerii. Banca ţinteşte anul acesta o creştere cu 8% a creditării IMM-urilor.Amendă de 20.000 lei

Oferta băncii, valabilă pe parcursul acestui an, este destinată IMM-urilor care folosesc cel puţin 70% din împrumutul de la Banca Transilvania pentru a achiziţiona echipamente, utilaje, mijloace fixe etc. produse în Romania, respectiv servicii ale firmelor româneşti.

credite-pentru-investitii-in-produse-romanesti-bani-floteauto
Creditul este destinat IMM-urilor care folosesc cel puţin 70% din împrumut pentru a achiziţiona produse şi servicii din România

Prin iniţiativa „Investeşte româneşte”, banca vrea să încurajeze investiţiile şi companiile locale, reinvestirea în România a profitului obţinut, creşterea numărului locurilor de muncă, precum şi producţia de bunuri şi servicii autohtone, contribuind, astfel, la creşterea economiei româneşti.

Pentru astfel de finanţări, banca percepe o dobândă compusă din ROBOR la 6 luni plus 2,5 puncte procentuale, un comision de acordare de 0,5% şi un comision de gestiune lunară de 0,05%.

În ceea ce priveste oferta destinata antreprenorilor, planul Bancii Transilvania este de a lansa cinci produse şi campanii noi sub sloganul „Totul pentru IMM şi în 2015”.

În 2014, Banca Transilvania a acordat IMM-urilor credite noi în valoare de 6,8 miliarde de lei, suma care depăşeşte valoarea portofoliului de împrumuturi IMM al băncii din perioada anterioară crizei din 2008. Tot anul trecut, banca a deschis 15.000 de conturi IMM noi, iar rulajele prin bancă au depăşit 100 de miliarde de lei.

 

Adaugati comentariu