Credit sindicalizat de la BCR şi OTP Bank pentru Urgent Cargus

Compania de curierat Urgent Cargus a obţinut un credit sindicalizat de tip club deal, în valoare de 134 de milioane de lei, de la BCR şi OTP Bank.salariul minim

Facilitatea de credit are o maturitate de 5 ani si a fost contractata pentru susţinerea dezvoltării Urgent Cargus, inclusiv pentru refinanţarea împrumuturilor existente.

BCR are calitatea de Coordonator, Aranjor Principal Mandatat şi Agent de Documentare, Facilitate si Garanţii, iar OTP Bank România, cea de Aranjor Principal Mandatat. Casa de avocatură Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii a acţionat în calitate de consilier juridic al băncilor creditoare, în timp ce compania beneficiară a fost asistată legal de Clifford Chance Badea.

Urgent Cargus, controlata de Abris Capital Partners, este una dintre cele mai mari companii din industria de curierat din România, operând 72 de centre şi depozite şi o flotă de 2.600 de vehicule (proprii si subcontractate), care transportă 32 de milioane de colete în fiecare an si peste 1.100 salariaţi.

Abris Capital Partners este unul dintre cele mai mari fonduri de private equity active in Europa Centrală şi de Est (ECE), administrand capitaluri de peste 1,2 miliarde euro. şi operând prin intermediul echipelor de investiţii aflate in birourile locale din Varşovia şi Bucureşti.

 

Adaugati comentariu