Craiovarentacar.ro – oferă închirieri auto la cele mai avantajoase prețuri

FloteAuto - CraiovaRentacar.ro

Membră a grupului WLC Auto, Craiovarentacar.ro asigură servicii de închirieri auto, urmărind să mulțumească orice client care îi solicită astfel de servicii. Clienții sunt persoane care aterizează pe aeroportul din Craiova, vizitează orașul sau fac călătorii în interes personal sau de afaceri în diferite zone ale țării.

Parcul auto de care Craiova rent a car dispune include o gamă diversificată de autovehicule, atât de lux, cât și variante economice.

Craiovarentacar are ca prioritate raspunsul promt la nevoile clientilor

In ciuda faptului ca este una dintre firmele tinere care activeaza in mediul de afaceri romanesc, a cunoscut o dezvoltare rapida in ultimii ani, datorita calitatii serviciilor oferite. Nevoile clientilor sunt pe primul loc, acestia  apeland la CraiovaRentacar, deoarece stiu ca se vor bucura de cele mai bune solutii la preturi avantajoase. Printre beneficiile obtinute de clienti se regasesc si urmatoarele:

Suport non-stop

Specialistii CraiovaRentacar stiu ca persoanele care apeleaza la serviciile sale pot avea nevoie in orice moment de o masina sau pot intampina diferite situatii cu cea pe care au inchiriat-o deja, prin urmare, ofera suport 24/7. Un specialist va fi mereu la dispozitia clientilor, gata sa le ofere o solutie optima.

Discount-uri speciale la închiriere

In cazul in care clientii isi rezerva din timp masinile, pot primi discount-uri substantiale la preturile de inchiriere. De asemenea, daca un autovehicul se inchiriaza pe o perioada mai lunga de timp, se poate solicita o oferta personalizata. Indiferent daca este vorba despre masini de inchiriat din Craiova sau alte orase, firma ofera periodic tarife speciale si, in general, preturile practicate sunt cele mai bune de pe piata.

Flota auto diversificată

Pentru ca nevoile si gusturile oamenilor sunt diferite, CraiovaRentacar pune la dispozitia clientilor o gama impresionanta de masini, incluzand modele economice, SUV-uri, masini de lux, pe benzina sau pe motorina. Indiferent de bugetul pe care clientii il aloca inchirierii masinii, cu siguranta vor gasi in portofolului firmei o oferta potrivita.

Transfer aeroport

Compania ofera clientilor servicii de inchirieri auto din aeroport Craiova catre orice destinatie din tara sau chiar din strainatate. Transferul se poate face cu un autovehicul pentru 4 pasageri sau cu un microbuz 8+1 locuri, in functie de solicitarile clientilor.

Șofer personal

Pe langa serviciul de inchirieri auto fara sofer, CraiovaRentacar ofera posibilitatea inchirierii unui automobil cu sofer profesionist – o solutie potrivita pentru situatiile in  care inchirierea se realizeaza pentru evenimente private, excursii sau calatorii in interes de serviciu. Soferul cunoaste bine rutele, are o conduita de condus impecabila si va prelua si transporta clientii in conditii de maxima siguranta. Tariful pentru inchirierea unei masini cu sofer este de 30 EUR pentru 8 ore, iar orele suplimentare dupa acest interval sunt taxate cu 5 EUR.

 Nu există comisioane ascunse

Pentru inchirierea unui autovehicul, indiferent de tipul si marca acestuia,  preturile se exprima in euro/zi, preturi in care sunt incluse livrarea gratuita, asigurarile RCA si Casco, spalarea masinii (nu este necesar ca persoanele care inchiriaza masini sa le returneze curatate), suport non-stop, inlocuirea masinii in situatii speciale.

Cu o asemenea suita de servicii oferite intr-un mod impecabil, CraiovaRentacar este un partener serios pe care persoanele fizice sau oamenii de afaceri, carora le este necesara inchirierea auto pentru companie, pot conta!

Adaugati comentariu