Trust Motors livrează 600 de mașini către Klass Wagen

Trust Motors, importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS, va livra o flotă record de autoturisme către Klass Wagen, una dintre cele mai mari companii de Rent a Car din țara noastră.
Trust Motors livrare Flota Klass Wagen

După această livrare, parcul auto Klass Wagen se va extinde cu 600 de unități Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroën C3, Citroën C3 Aircross și Citroën C4 Cactus. Mașinile noi vor fi disponibile clienților din toată țara începând din această lună. Valoarea tranzacției se ridică la peste 6 milioane de euro.

”Primul trimestru al anului 2019 a adus pentru noi o flotă record de 600 de mașini, livrate către Klass Wagen. Acest lucru înseamnă recunoașterea calității și competitivității mărcilor pe care le reprezentăm în România, marcând în același timp două recorduri: cea mai mare vânzare către o companie de Rent a Car din plan local și cea mai mare vânzare de flote din portofoliul Trust Motors din primele trei luni ale anului”, a declarat Iulian Grigore, Director de Flote Trust Motors.

Pentru Klass Wagen, aceasta este a doua tranzacție încheiată cu Trust Motors în ultima perioadă. În prezent, compania oferă clienților săi peste 800 de mașini din gamele Peugeot și Citroën.

”Klass Wagen are o relație comercială foarte solidă cu Trust Motors bazată pe seriozitatea companiei și fiabilitatea mărcilor pe care le importă, Peugeot și Citroën. În ultimii doi ani, cel mai mare volum de mașini cumpărate de noi a fost de la Trust Motors: 250 de unități în 2018 și 600 de unități în 2019, acesta din urmă reprezentând și pentru noi un record, respectiv cea mai mare achiziție de la o singură companie auto”, a declarat Norbert Sabou, Director Comercial Klass Wagen.

Trust Motors este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS și unul dintre cei mai importanți jucători din industria de profil. Rețeaua de distribuție însumează 45 puncte de vânzare în întreaga țară, iar serviciile oferite acoperă toate nevoile clienților prin modelul de business one-stop-shop, de la vânzarea de mașini, produse financiare și asigurări, până la toată gama de servicii post-vânzare.

Klass Wagen este cea mai mare companie de închirieri auto pe segmentul retail din România, cu o flotă de peste 3.000 de autoturisme. Flota este una foarte variată, clienții putând închiria mașini din toate categoriile, de la mini până la SUV-uri. Rețeaua de închirieri Klass Wagen este alcătuită din 7 birouri în România, în Timișoara, Cluj Napoca, Sibiu, Craiova, Iași, Bacău, Otopeni.

Adaugati comentariu