Park4fly – servicii sigure de parcare aproape de aeroportul Otopeni

FloteAuto - Park4Fly.ro

Park4fly este membră a grupului WLC Auto, companie care ofera servicii specifice numeroase, precum închirieri auto, service, parcare cu plată, tractări auto și asistență rutieră. WLC Auto este o companie tânără, dar a câștigat rapid încrederea clienților prin profesionalismul și serviciile de calitate pe care le oferă, indiferent de contextul în care îi sunt solicitate.

Park4fly.ro le ofera clientilor sai, persoane fizice sau juridice, servicii de parcare in Otopeni pe termen lung sau scurt, la o distanta de doar 0.8 km de aeroportul Henri Coanda. Parcarea are un mare avantaj, asigurat de localizarea in imediata apropiere a aeroportului. Mai mult de atat, modalitatea de rezervare este foarte rapida si necesita un minim de informatii, astfel incat clientii sa nu-si piarda timpul completand documente inutile.

Servicii oferite de parcarea Park4fly

Persoanele care calatoresc frecvent intampina adesea probleme legate de transportul la aeroport si au nevoie de o parcare sigura in care isi pot lasa masina pe toata durata calatoriei. Managementul Park4fly a  constientizat ca pentru a castiga increderea clientilor este necesara transparenta totala a costurilor, dar si posibilitatea verificarii in orice moment a starii masinii, si a procedat in consecinta. Cu o rezervare pentru parcare pe care o fac in prealabil, clientii au o grija mai putin si se pot ocupa de lucruri mai importante.

Cei care au nevoie sa parcheze in zona aeroportului Otopeni, pot apela cu incredere la Park4fly si vor beneficia de servicii moderne de parcare, unde siguranta si confortul clientului sunt puse pe primul loc. Concret, avantajele celor care isi lasa masinile la Park4fly se materializeaza in urmatoarele aspecte:

Prețuri minime și oferte personalizate

Preturile practicate sunt minime, exprimate in lei/zi, in functie de perioada pentru care se face rezervarea.  Plata se poate face atat cash, cat si cu cardul. Pentru parcari pe termen lung, de peste 30 de zile, clientii primesc oferte personalizate cu preturi foarte avantajoase. Costurile pentru parcare pot pleca chiar si de la 9.9 lei/zi. La rezervarile din timp, clientii beneficiaza de discount-uri speciale si, in plus, firma organizeaza periodic diferite promotii pentru clientii fideli.

Supraveghere video 24/7

Siguranta masinilor este o preocupare permanenta a firmei, prin urmare, agentii de paza supravegheaza parcarea non-stop. In plus, masinile sunt monitorizate video 24/7, clientii avand permanent accesul la sistem, pentru a putea verifica starea masinii oricand doresc. Conectarea se face de pe orice dispozitiv cu conexiune la Internet.

Transfer gratuit la aeroport

Pentru a oferi un plus de confort, Park4fly asigura transfer gratuit catre si de la aeropot,  celor care beneficiaza de serviciile de  parcare la aeroport Henri Coanda. Transferul se face individual, non-stop, iar la intoarcerea din calatorie clientii sunt asteptati de un reprezentant al parcarii pentru a fi condusi in cel mai scurt timp la masina personala.

Fără costuri ascunse

Park4fly ofera clientilor transparenta costurilor si nu practica comisioane ascunse, care sa incarce tariful afisat pe site-ul de prezentare al firmei. Pretul final comunicat pentru parcare include toate costurile: parcarea propriu-zisa, transfer non stop de la si catre aeroport, paza 24/7, monitorizare video 24/7, acces permanent al clientilor la sistemul de monitorizare video pentru a verifica oricand starea masinii.

Rezervarea rapidă

Rezervarea locului de parcare se face foarte rapid, printr-un apel telefonic sau pe site.

Park4fly, o parcare moderna la cele mai bune preturi

Dincolo de serviciile ireprosabile oferite, Park4fly ofera suport clientilor 24/7 prin telefon, e-mail sau live chat pe pagina de internet. Astfel, problemele si intrebarile clientilor nu suporta amanare, fiind solutionate cat mai repede posibil. La mai putin de un kilometru de aeroport, parcarea este cea mai buna solutie pentru cei care vor sa nu-si piarda timpul inutil in trafic si isi doresc sa lase masina in conditii de siguranta pe toata perioada calatoriei.

 

Adaugati comentariu