Advertisement

continental
Home Administrare flote Anvelope Continental Timişoara va livra anvelope către Jaguar

Continental Timişoara va livra anvelope către Jaguar

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de componente auto şi principali producători de anvelope la nivel mondial, va furniza anvelope UHP (Ultra High Performance – performanţă foarte ridicată) pentru automobilele Jaguar.

Fabrica din Timişoara va produce şi va livra anvelope pentru modelul XE, produs în Marea Britanie. Acest parteneriat permite companiei să îşi consolideze operaţiunile din România, axându-se pe produse cu valoare adăugată mare.

Noul parteneriat este extrem de important pentru dezvoltarea activităţii noastre în România, fiind o confirmare a calităţii produselor create aici. Avem o tradiţie de 15 ani în producerea anvelopelor, ceea ce ne permite să furnizăm companiei Jaguar modelele noastre de anvelope fabricate la Timişoara. Pe viitor, vom continua să îmbunătăţim procesul de producţie, pentru a ne putea extinde gama de anvelope, precum şi pentru a continua şi consolida parteneriatul cu această marcă premium”, spune Klaus Ohlwein, directorul general al Continental Anvelope Timişoara.

Jaguar va folosi modelele de anvelope ContiPremiumContact 5J şi ContiEcoContact 5J, ambele cu dimensiunea de 17 ţoli. Aceste anvelope oferă o excelentă performanţă în sezonul cald, pe timp umed sau uscat, precum şi o performanţă optimă în materie de rezistenţă la rulare.

continental-timisoara-va-livra-anvelope-catre-jaguar-floteauto
Anvelope sunt destinate modelulului XE, produs în Marea Britanie.

În cadrul acestui parteneriat, Continental Anvelope Timişoara va furniza 15.000 de anvelope din modelele ContiPremiumContact 5 şi ContiEcoContact 5 începând cu anul acesta, după efectuarea testelor de către şoferii de la Jaguar pe autodromul MIRA din Anglia. Anvelopele vor fi destinate modelelor de automobile Jaguar pentru pieţele din Europa şi de la nivel global.

În prezent, compania produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 de ţoli, pentru a răspunde cererii de pe piaţă, inclusiv anvelope inovatoare pentru vehicule electrice, precum şi anvelope pentru vehicule comerciale uşoare (VAN).

Din anul 2000, an în care a demarat procesul de producţie în România, Continental Anvelope a investit peste 370 milioane de euro şi a creat în jur de 2.300 de locuri de muncă. Investiţiile s-au concentrat pe tehnologie de vârf, pregătirea angajaţilor, protecţia mediului şi responsabilitate socială. Continental Anvelope Timişoara livrează produsele sale de top clienţilor din Europa şi din întreaga lume.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Fabrica Nokian Tyres Romania a produs prima anvelopă

Noua fabrică de anvelope pentru autoturisme a Nokian Tyres construită la Oradea,...

Goodyear
AnvelopeSiguranţă rutieră

Cum se pregătește autoturismul pentru drumuri lungi. Recomandări Goodyear

De la sistemul de frânare, la presiunea din roți, la nivelul de...

Anvelope

Cum să profiți la maximum de anvelopele all season?

Anvelope all season sunt proiectate pentru a face față unei game variate...

Administrare floteAnvelope

Continental obține primul loc în cadrul ADAC Summer Tire Test

Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental au obținut primul loc în cadrul...