DKV va facilita plata taxei de drum pentru camioanele care tranzitează Belgia, începând cu 1 aprilie 2016

Belgia va introduce la 1 aprilie 2016 un sistem de taxă de drum pe bază de satelit pentru vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone. Tarifele taxei de drum pot fi decontate convenabil cu ajutorul DKV Euro Service.
dkv-va-facilita-plata-taxei-de-drum-pentru-camioanele-care-tranziteaza-belgia-floteauto

Faza de înregistrare pentru noua taxă de drum din Belgia va începe din 1 octombrie 2015.

Sistemul de taxa de drum va include reţeaua existenta de drumuri din Belgia unde se aplică Eurovinieta (autostrăzi şi drumuri naţionale din Flandra, Valonia şi Bruxelles) şi va înlocui Eurovinieta din prezent, valabilă pe o perioadă de timp determinată.

Noua taxă de drum din Belgia se va aplica vehiculelor cu o masa totală admisă de peste 3,5 tone, în egală măsură camioanelor din Belgia şi din afara ţării.

Nivelul taxei va depinde de masa totală admisă, clasa EURO a camionului şi categoria de drum.

Datele referitoare la taxă vor fi colectate prin intermediului unităţii de bord, care va fi comandată după înregistrarea online sau achiziţionată de la un punct de servicii din Belgia. Mai multe puncte de vânzare vor fi stabilite la punctele de graniţă ale ţării.

DKV Euro Service este unul din liderii pieţei de servicii din domeniile logisticã şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 55.300 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum şi recuperarea TVA, DKV oferă o paletă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a DKV Mobility Services Group, cu peste 700 de angajaţi.

 

 

Adaugati comentariu