Continental Engineering Services se extinde pe piața est europeană

Continental Engineering Services (CES) se extinde în România prin crearea de noi funcții în sediul său din Timișoara. În acest fel, compania își crește capacitatea de a oferi servicii complete în domeniul automotive și non-automotive în regiune.
Continental Engineering Services

Locație strategică, CES Timișoara devine responsabilă pentru activitățile de vânzare și dezvoltare a afacerii în Europa de Est, o piață aflată într-o continuă expansiune.

Continental Engineering Services Timișoara face parte din Continental Automotive România. Peste 150 de ingineri și informaticieni din cadrul companiei lucrează la proiecte dintr-un spectru larg de activități, pentru clienți din întreaga lume. Ei oferă soluții inovatoare specifice fiecărei companii, în arii precum dezvoltare software, hardware, mecanică și producție în serie mică. Inginerii din Timișoara sunt specializați în integrarea sistemelor electronice de interior, precum și în implementarea soluțiilor de mobilitate inteligentă și a tehnologiilor eficiente pentru domeniul automotive și non-automotive.

Furnizorul de servicii oferă un sprijin tot mai accentuat partenerilor săi din România și se implică în crearea de tehnologii personalizate pentru companii din întreaga Europă de Est.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexperindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Transalpina va rămâne deschisă la iarnă pe sectorul Obârşia Lotrului (Vâlcea) – Curpăt (Alba)

Flotă de autoturisme 4×4 pentru AN ”Apele Române”

 

Adaugati comentariu