Continental continuă să se extindă la Sibiu, cu noi investiții în producție, logistică și infrastructură

Continental, companie tehnologică, anunță investiții noi la sediul din Sibiu. Compania se pregătește pentru construirea unei noi clădiri, modulul 7 de producție, care presupune și extinderea spațiilor conexe: zona de logistică, birouri, infrastructură IT, precum și a cantinei și grădiniței.
Continental

Modulul 7, aflat momentan în faza de proiectare, va avea o suprafață de peste 15.000 m² și o capacitate pentru peste 700 de persoane. Din această suprafață, 6.500 m² sunt alocați zonei de producție, iar restul spațiului este aferent zonei de logistică, zonei de birouri, precum și a altor spații adiționale, toate dotate cu echipamentele necesare. Extinderea vine și cu un nou corp pentru cantina locației. Lucrările de construcție sunt prevăzute să înceapă la mijlocul anului viitor.

În cadrul noului modul, ingineri, tehnicieni și operatori, vor lucra împreună la producția de sisteme inteligente de conducere autonomă, sisteme de conectivitate și alte soluții de mobilitate pentru clienți automotive cheie din întreaga lume, totul într-o fabrică modernă, cu tehnologii de ultimă oră și procese smart ale industriei 4.0.

Totodată, Continental Sibiu a început lucrările de construcție pentru extinderea grădiniței din locație, dedicată copiilor angajaților, ce funcționează în regim de creșă și grădiniță iar parte din costurile angajaților pentru aceste servicii sunt suportate de companie. În urma extinderii, gradinița va avea o suprafață de peste 1000 m² – ce include 8 clase, loc de joacă exterior, spații de activități, cabinet medical și alte anexe. Extinderea va avea drept rezultat o capacitate crescută a gradiniței, de până la 160 de locuri.

 

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Rata anuală a inflaţiei a scăzut la 14,96% în iulie. Combustibilii s-au scumpit cu 35,63%

Autorizație de construire pentru tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești

 

 

 

Adaugati comentariu