Continental Cabin Sensing: senzori de interior pentru o siguranță mai mare în mașină

Continental a dezvoltat o soluție integrată pentru tehnologia senzorilor de interior care îndeplinește deja standardele viitoare de siguranță și crește și mai mult confortul din vehicul.



Continental

În soluția de detectare din habitaclu, compania de tehnologie combină mulți ani de experiență în tot ceea ce presupune funcționalitățile camerelor interioare pentru interacțiunea om-mașină cu niște cunoștințe extinse în tehnologia senzorilor radar. Cu monitorizarea obiectelor în timp real a întregului interior al mașinii, Continental merge mai departe de monitorizarea pură a șoferului și oferă un bloc suplimentar pentru viitoarele modele de mobilitate, cum ar fi conducerea automată sau autonomă. Tehnologia respectă viitoarele reglementări de siguranță ale Comisiei Europene și ale organizației de protecție a consumatorilor European New Car Assessment Program (Euro NCAP).

„Pentru noua noastră abordare a senzorilor de interior, nu numai că am pus în comun experiența din diverse domenii, dar am stăpânit și mai multe provocări tehnice. Pentru prima dată, integrăm camera direct în afișaj, nu în coloana de direcție sau în grupul de instrumente. Pentru aceasta, ne bazăm pe miniaturizarea extremă a tehnologiei, care ne deschide oportunități de poziționare complet noi”, spune Ulrich Lüders, șef de strategie și portofoliu în cadrul ariei de activitate Human Machine Interface a Continental.

Specialiști din cadrul centrului de cercetare și dezvoltare al Continental din Timișoara lucrează prentru integrarea sistemelor dezvoltate în cadrul acestui proiect. Acest lucru presupune crearea conceptului inițial, conceperea subcomponentelor pentru prototiparea internă și generarea de caiete de sarcină și coordonarea în timp a achizițiilor necesare integrării produselor. Indiferent de necesarul de produse cerute, se validează funcțional fiecare sistem livrat.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Noul drum de intrare în țară dinspre Bulgaria va fi deschis circulației până în data de 20 decembrie

Polonia elimină accizele la carburanți timp de 5 luni, pe fondul scumpirilor și al creșterii inflației

 

Adaugati comentariu