Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia dintre Sage Automotive Interiors şi Adient

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania americană Sage Automotive Interiors preia afacerea cu materiale textile pentru interioare auto aparţinând Grupului Adient.
Sage Automotive

„Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, preia afacerea cu materiale textile pentru interioare auto aparţinând Grupului Adient. În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a precizat instituţia.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Sage Automotive Interiors, Inc, Statele Unite ale Americii, realizează materiale pentru interioare auto pentru mai mulţi producători de autovehicule, desfăşurându-şi activitatea în ţări precum: SUA, Mexic, Brazilia, Italia, Polonia, România, China.

În România, Sage Automotive Interiors îşi derulează activitatea prin intermediul subsidiarei European Interior SRL, specializată în confecţionarea de articole din textile.

Grupul Adient este prezent în România prin intermediul Adient Automotive România SRL, companie ce are ca obiect de activitate fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule.

 

CITEŞTE ŞI:

Air France reia zborurile Bucureşti-Paris din 3 iunie

1 MLD. EURO pentru companiile afectate de criză. Cum s-ar putea împărţi banii

Primele 70 de companii au intrat în programele Rabla 2020

 

Adaugati comentariu