Cod galben de ninsori în Maramureș, Munții Apuseni și Carpații Orientali

Pentru perioada 12 martie, ora 02:00 - 12 martie, ora 18:00, meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori în Maramureș, precum și în Munții Apuseni și în Carpații Orientali. În aceste zone va ninge în general moderat cantitativ și local se va depune un strat de zăpadă mai consistent.cod galben de ninsori

Confor avertizării Cod galben de ninsori, la altitudini în general de peste 1500 m vântul va avea intensificări, temporar cu rafale de peste 80…90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

CNAIR facem apel la conducătorii auto să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

”Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță”, a anunțat instituția.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

CITEȘTE ȘI:

Volkswagen vrea să revină în 2021 la nivelul de vânzări anterior crizei

BMW vrea să-și dubleze vânzările de mașini electrice. 5 noi modele în 2021

Cât de optimiști sunt directorii generali în perspectivele afacerilor. PwC CEO Survey

 

 

Adaugati comentariu