CNAIR: Lucrările de reparaţii şi înlocuire rosturi de dilataţie pe DN 1, pasaj Ikea, aproape de finalizare

Constructorul este mobilizat şi lucrează pe banda mediană (banda2) pe DN1, în dreptul pasajului Ikea, urmând ca până duminică, 22 mai, să fie turnată ultima cantitate de beton iar după întărirea acestuia, să fie ridicate toate restricţiile de circulaţie instituite pe perioada lucrărilor, a anunțat vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
pasaj Ikea

Potrivit CNAIR, vineri, 8 aprilie, au fost finalizate lucrările la rosturile de dilataţie pe calea 1, banda 1 şi banda 3, acestea fiind redate circulaţiei rutiere.

În prezent, traficul rutier este restricţionat pe banda 3 de circulaţie a DN 1, km 8+530 – km 9+235, sensul de deplasare Bucureşti – Ploieşti, precum şi parţial pe banda 2 de circulaţie cu asigurarea în permanenţă a unui spaţiu cu lăţimea de 5.50 m care se vor delimita (cu balize direcţionale la limita exterioară şi marcaje rutiere temporare) două benzi de circulaţie 2×2.75 m.

„Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, precizează CNAIR.

 

 

CITEȘTE ȘI:

IGPR achiziționează, cu bani europeni, 300 de autospeciale pentru monitorizarea traficului rutier

Pentru impozitarea mai drastică a vehiculelor second hand din import, Malta ajunge în fața CJUE

 

 

 

Adaugati comentariu