Cine va furniza carburanţii pentru flota de sute de maşini deţinută de Poşta Română

Compania Poşta Română a anunţat că licitaţia pentru achiziţia carburanţilor auto (benzină şi motorină) a fost câştigată de un grup de trei companii petroliere, OMV Petrom, Rompetrol Downstream şi Lukoil, contractul, în valoare de 32 milioane de lei, urmând să fie încheiat pe doi ani.
Poşta

„Compania Naţională Poşta Româna S.A. îşi desfăşoară activitatea cu un parc auto format din 980 de autovehicule active, pe întreg teritoriul ţării, pentru care trebuie asigurate condiţiile optime de funcţionare şi exploatare. În acest scop este necesară achiziţia de carburanţi auto (benzină şi motorină) în cantităţi conforme cu normele de consum aprobate, care să poată fi alimentate prin staţii de distribuţie în toate oraşele reşedinţă de judeţ, precum şi alte zone din traseul itinerariilor poştale”, se arată în Caietul de sarcini al licitaţiei.

Potrivit autorităţii contractantante, procedura de achiziţie este necesară în vederea încheierii unui acord-cadru şi a două contracte subsecvente, cu durata de un an, de furnizare carburanţi, cu un furnizor care să acopere toate judeţele ţării în cele mai bune condiţii de calitate şi preţ. Cele două contracte subsecvente anuale nu se vor atribui prin reluarea competiţiei.

Valorea acordului-cadru încheiat cu OMV Petrom, Rompetrol şi Lukoil este de 32 de milioane de lei (fără TVA) şi prevede furnizarea, pe perioada a 24 de luni, a 800.000 de litri de benzină fără plumb Euro 5 şi 6.600.000 litri de motorină Euro 5.

În criteriul de atribuire, preţul a avut o pondere de 90%, termenul de plată a facturii lunare – 5% (pentru un termen de 60 de zile) calitatea carburantului – 5%.

 

CITEŞTE ŞI:

Volkswagen Tiguan va primi un facelift radical

Toyota şi Hyundai îşi redeschid fabricile din Europa. Ferrari, nu

Coronavirus. Cum sprijină Nissan (în Franţa) lucrătorii prioritari în lupta cu epidemia

Adaugati comentariu