Cine va construi tronsonul IV al Drumului Expres Craiova – Piteşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade a câştigat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsonului IV al Drumului Expres Craiova – Piteşti, în lungime de 31,88 km. Aceeaşi asociere a câştigat acum căteva zile şi construcţia tronsonului III (31 km).Craiova

Potrivit CNAIR, oferta câştigătoare a avut un preţ de 617 milioane de lei fără TVA şi un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară şi 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Pentru proiectarea si executia tronsonului 4, CNAIR a primit 10 oferte.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor

Perioada de garanţie ofertată este de 10 ani.

Construcţia acestui tronson din drumul expres se desfăşoară pe teritoriul jud. Argeş şi începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localităţile Albota şi Costeşti, ocoleşte pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti la km 121+185.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi, respectiv, după soluţionarea tuturor contestaţiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Tronsonul I (17,7 km) este construit de Tirrena Scavi, iar tronsonul II (39,85 km), de asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade – Consitrans.

 

CITEȘTE ȘI:

Noi măsuri de relaxare aplicate de la 1 iulie. Restaurantele nu se deschid

Fonduri UE pentru modernizarea şoselei care conectează Botoşani de Vama Stânca

Va fi ”vândut” Salonul Auto de la Geneva? Ce spun organizatorii

 

Adaugati comentariu