Cine asigură RCA flota de peste 1.300 de autovehicule deținută de ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va achiziționa un număr de 1.364 de polițe RCA pentru autovehiculele din parcul auto propriu al instituției.ANAF

Serviciile de asigurare de răspundere civilă auto vor fi furnizate de Asirom VIG, de altfel singurul ofertant.

Potrivit anunțului de atribuire publicat în SEAP, valoarea totală a achiziției este de 1,25 milioane de lei, mai scăzută decât cea estimată inițial de 1,795 milioane de lei. Finanțarea contractului va fi realizată din fonduri bugetare.

”Conform art. 292 alin. (2) lit. b) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, operaţiunile de asigurare şi/sau de reasigurare, precum şi prestările de servicii în legătură cu operaţiunile de asigurare şi/sau de reasigurare efectuate de persoanele impozabile care intermediază astfel de operaţiuni, sunt scutite de plata TVA”, a arătat ANAF.

Garanţia de bună execuţie percepută este de 10% din prețul contractului, fără TVA și se constituie de către Asirom, în scopul asigurării autorității contractante de îndeplinirea cantitativă, calitativă şi în perioada convenită a contractului.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Măsuri pentru facilitarea accesului în PTF Racovăț, între România și Ucraina

Ministrul Economiei: Europa trebuie să se aplece asupra dezvoltării unui ecosistem al bateriilor

 

 

 

Adaugati comentariu