Advertisement
cod galben
Home Infrastructură Siguranţă rutieră Cinci drumuri naţionale şi Autostrada A2 Lehliu-Feteşti sunt închise

Cinci drumuri naţionale şi Autostrada A2 Lehliu-Feteşti sunt închise

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, este în continuare închis tronsonul Lehliu – Feteşti al autostrăzii A2, iar pe sectorul Bucureşti – Lehliu este deschisă circulaţia, dar vizibilitatea este redusă la aproximativ 100 de metri, din cauza ceţii, în unele locuri.

Cinci drumuri naţionale sunt în continuare închise: DN3 Ostrov – Băneasa (judeţul Constanţa); DN22F Horia – Nalbant (judeţul Tulcea); DN22A pe tronsoanele Topolog (judeţul Tulcea) – Hârşova (judeţul Constanţa) şi Cataloi – Nicolae Bălcescu (judeţul Tulcea); DN22 Isaccea – Somova (judeţul Tulcea); DN24D limită cu judeţul Vaslui – intersecţie cu DN26.

Din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla – Şviniţa, în judeţul Caraş-Severin.

Judeţul Tulcea este, marţi, până la ora 12.00, sub avertizare de viscol, viteza vântului depăşind la rafală 60 de kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă anterior.

De asemenea, pentru judeţele Teleorman şi Călăraşi a fost emisă a avertizare nowcasting cod galben de ceaţă, valabilă până la ora 11.00. În aceste zone, ceaţa reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

În judeţul Buzău a fost reluată circulaţia pe DN22 Râmnicu Sărat – limită cu judeţul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar în judeţul Brăila, pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

În judeţul Vaslui a fost redeschis, cu restricţie pentru maşinile de 7,5 tone, DN24A Murgeni – Berezeni – Vetrişoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrişoaia – Huşi este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul Simila – Murgeni, pentru cele sub 3,5 tone.

De asemenea, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni – Blăgeşti şi pe DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) – Podu Turcului (judeţul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Bulgaria
Siguranţă rutieră

Timpi măriți de așteptare la punctele de trecere a frontierelor cu Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau...

Infotrafic
Siguranţă rutieră

INFOTRAFIC: 17 tronsoane de drumuri naţionale sunt închise circulației rutiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, luni, la...

decese rutiere
Siguranţă rutieră

Harta regiunilor UE cu cele mai multe decese rutiere

Eurostat a dat recent publicității o hartă a regiunilor din UE unde...