Advertisement
Home Administrare flote Service Centru service pentru Iveco

Centru service pentru Iveco

În data de 20 iulie 2017 a avut loc inaugurarea noului Centru Iveco Truck Services de vânzări și service din Vințu de Jos, județul Alba. Panglica a fost tăiată de Vincenzo Nicolò, Business Director IVECO și de Iulian Costea, Director General IVECO Truck Services, împreună cu Ion Iosif Josan, Primar al localității Vințu de Jos, deschizând astfel oficial Centrul.

​Cu o suprafață construită de peste 2.000 metri pătrați care adăpostește birourile comerciale și un service pentru asistența vehiculelor, și cu o parcare anexă de 3.000 metri pătrați, Centrul de vânzări și service este situat strategic în teritoriu.

Centrul din Vințu de Jos va fi punct de referintă pentru vehiculele noi și rulate Iveco de pe tot teritoriul țării și va gestiona numeroase activități printre care consultanță comercială și financiară oferită clienților, inspecție tehnică a vehiculelor, asistență tehnică, vânzare de piese de schimb. Asistenţa în cazul necesităţii de servisare este acordată de către o echipă de tehnicieni IVECO bine instruiţi şi cu o vastă experienţă, folosind cele mai avansate instrumente de diagnosticare.

Prin activitățile noului centru, Iveco își susține obiectivul lărgirii ofertei către clienții proprii, prin intermediul celor mai bune vehicule și servicii destinate clienților finali.

Această inaugurare a fost, de asemenea, o oportunitate de a confirma rolul strategic jucat de România în cadrul Iveco și în ceea ce privește sectorul de vehicule comerciale. IVECO operează în această țară de peste 20 de ani și este prezent în teritoriu cu 18 puncte de vânzare și 27 puncte de service, gestionate direct sau prin antreprenori locali.

Vincenzo Nicolò, IVECO Business Director în Romania, a comentat: “Ambiția noastră este să oferim cea mai bună asistență clienților împreună cu o excelentă acoperire teritorială. Împreună cu dealerul nostru de proprietate IVECO Truck Services și partenerii noștri de business avem ca țel crearea unei rețele specializate de vânzări și service în România. Acest nou sediu va îmbunătăți serviciile oferite clienților noștri.”

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia
Service

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate...

reparații auto
AsigurăriService

9 din 10 români vor publicarea unor prețuri de referință pe piața de reparații auto

9 din 10 români (93%) consideră că ar fi benefică publicarea anuală,...

Service

Calea către service-uri auto incluzive

Un studiu recent al celor de la Castrol identifică cinci pași cheie...

RAR
Service

RAR: Conflictele dintre clienți și service-urile auto, la masa negocierilor

Registrul Auto Român (RAR) a implementat o soluție rapidă de rezolvare a...