CEL.ro vinde din luna martie asigurări RCA

Magazinul online gestionat de compania Corsar Online, CEL.ro, oferă, începând cu această lună, posibilitatea de a cumpăra poliţe de asigurare RCA şi integrează o platformă de calcul şi emitere a poliţelor care compară în timp real ofertele tuturor companiilor de asigurări.online-floteauto

Potrivit magazinului online, clienţii pot compara şi selecta dintr-o interfaţă simplă ofertele puse la dispoziţie de asiguratori, iar achiziţia unei poliţe RCA se face printr-o comandă online.

Asigurarea este trimisă în format electronic pe adresa de email a clientului şi ulterior este livrată, gratuit în termen de 24 de ore prin firmele de curierat cu care colaborează retailerul. În primele luni de la lansarea acestui serviciu, magazinul online şi-a propus să vândă 600 RCA-uri, urmând ca în urmatoarele 6 luni să ajungă la 5000 de poliţe încheiate.

„În prezent specialiştii din domeniu estimează că valoarea vânzărilor online de asigurări RCA se situează în jurul procentului de 5%. Principalul avantaj al achiziţiei unui RCA online este reprezentat de timpul economisit rapiditatea şi simplitatea încheierii unei poliţe. Un alt avantaj este dat de posibilitatea înştiinţarii clienţilor prin sms sau email de data expirarii poliţei RCA cu o anumită perioadă înainte cât şi posibilitatea trimiterii unei cotaţii de pret actualizate. CEL.ro se asteaptă tot odată ca o mare parte din poliţele RCA să fie cumparate de pe un dispozitiv mobil”, arată reprezentanţii retailerului online.

CEL.ro a înregistrat în anul 2016 vânzări de 53 milioane de euro şi are peste 1.500.000 de comenzi procesate până în prezent.

 

 

Adaugati comentariu